avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate sa-mori-tu?

Activitate sa-mori-tu?


latka a scris:
Asa consideră poliția, cea mai mare parte din personal, nu am spus cum e legea.
Cine dorește să nu accepte se va judeca cu politia la instantele de contencios administrativ.

Insa de unde sti cum gandeste cea mai mare parte din politie? De ce sa gandeasca asa? In Romania a ajuns politistii sa incalce in mod majoritar legea sau ai scris gresit?
Am inchiriat apartementul cu 2 camere unui medic stomatolog in 2019 kand am plecat in UK. Dupa ianuarie 2024 nu a mai platit chiria si nici nu a mai raspuns la telefon. Un prieten care sta aproape zice ca a plecat, k nu mai ie nimeni acolo. Ce pot sa fac? Poate prietenul sa sparga usa ca ala a plecta cu keile? Trebuie sa anunt politia?
latka a scris:
Politia sancționează majoritar după legea nouă.

Nu cred ca e corect ce ai scris. Nu ar trebui sa fie la fel? Legea nu da ordine decat pentru viitor asa e in UK si trebuie sa fie si in romania. Trebuie sa fie legea cre era atunci cand ai facut fapta sau o lege mai buna pentru tine.
latka a scris:
Este legal, nu exista vreo prevedere sa le interzica asa ceva.
1. Ati masurat dvs. acel cimp electromagnetic ? Aveti vreo dovada a influentei asupra radarului ?
2. In statia de alimentare carburanti poate intra oricine, dvs. aveti acceptul scris al proprietarului cind stationati in spatiul respectiv (de exemplu cind folositi serviciile din acea statie)?
Din punctul meu de vedere, din ce motive ati prezentat, sansele sunt zero. Cred ca trebuie sa cautati alte motive mult mai plauzibile.

Radarele politiei identifica interferentele si schimba parametrii emisiei facute sau, daca interferenta nu poate fi evitata nu mai inregistreaza vitezele. In situatia asta din urma operaotrul este avertizat sonor privitor la defectiune. Daca n-ar fi asa probabil ca ar exista jucausi care ar bruia radarele. Asa ca, Albatrosul, nu va puteti lega de posibila interferenta pentru ca radiatie electromagnetica care interfereaza cu radarele este in domeniul de frecvente 27 MHz ... 1000 MHz.