Bună seara!
Va rog sa ma ajutați cu o informație.
Am nevoie de semnăturile asociatiei de proprietari si a vecinilor cu care am perete comun, pentru a deschide o intreprindere individuala. Au semnat toți inafara de O doamna care refuza categoric, parca nici nu mă aude când ii spun ca este doar o formalitate și nu va fi gălăgie deoarece eu voi vinde produse online. De la registrul comerțului mi s-a spus ca pot depune actele și fără semnătura vecinului nr 4 dar pe răspunderea mea.
Ce inseamna asta? Ce institutie vine în control și verifica acest aspect și care ar fi urmarile/penalizările?
Mulțumesc anticipat!
Bună seara! Va rog sa ma ajutați cu o informație.
Am nevoie de semnăturile asociatiei de proprietari si a vecinilor cu care am perete comun, pentru a deschide o intreprindere individuala. Sunt 4 vecini cu care am perete comun. 1 Sus 1 jos și 2 pe orizontală. Au semnat toți inafara de O doamna care refuza categoric, (avem perete comun pe orizontala) parca nici nu mă aude când ii spun ca este doar o formalitate și nu va fi gălăgie deoarece eu voi vinde produse online. De la registrul comerțului mi s-a spus ca pot depune actele și fără semnătura vecinului nr 4 dar pe răspunderea mea.
Ce inseamna asta? Ce institutie vine în control și verifica acest aspect și care ar fi urmarile/penalizările?
Mulțumesc anticipat!