avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Activitate crvtec2

Activitate crvtec2



Liliana Gradinaru a scris:
Totusi, depinde cum anu e sunt definite in contract proprietatile, unii au spatii comune de x%, altii de y%, ceea ce inseamna ca unii platesc mai mult.


Un loc de parcare se vinde cu o cota parte din caile de acces. Este clar ca un proprietar de loc de parcare si apartament va detine si plati mai mult din spatiile comune.
Dar intrebarea este alta, daca eu platesc pentru x% din calea de acces, daca platesc pentru usa de garaj cu sms si lift subteran, imi poate bloca asociatia dreptul legal de a le folosi?
vinde apartament etc etc….., Impreună cu o cot parte de 0,58%, din partile si dependintele comune ale imobilului, precum si teren in suprafata indiviz de 11,95 mp, aferent apartmentului, din terenul in suprafat indiviz de 2.060 mp, pe care este edificat constructia.
Vânzătorul declar că partile comune indivize ale Imobilului-Bloc sunt compuse din: pereti exteriori si interiori, instalati, scara de evacuare, casa scării, casa lifturilor, adaposturi protectie civila, camere si spatii tehnice subsoluri, acces subsol si parter, sasuri, holurile de acces pe fiecare nivel, etc.

Platesc pentru lift, platesc pentru montare usa auto cu sms, insa accesul este restrictionat.
Buna ziua,

asociatia de proprietari monteaza usa garaj subteran cu sms pentru care platesc si cei fara loc de parcare.
Accesul auto in subteran este permis doar celor cu locuri de parcare.
Nu doresc sa parchez in subteran, vreau doar sa folosesc liftul subteran cand am cumparaturi mai voluminoase de transportat.
Este legal sa fie restrictionat accesul la un spatiu comun pe care il am trecut in contractul de vanzare cumparare ca si cale de acces?

Multumesc