avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate diadienutza84

Activitate diadienutza84

Va multumesc din suflet pentru tot! ramane sa vad ce se va intampla pe viitor
Da vreau sa ma mut la el, dar nu ne va lasa in pace, de asta sunt sigura! oricum va multumesc foarte mult pentru intelegerea acordata! nu am bani de avocat si nici prietenul nu are! oricum merg cu domnu inainte, si va voi anunta dak s-a rezolvat totul si cum! multumesc enorm
Nu, nu am vb eu cu unul din avocatii tatalui, a vb matusemea cu un avocat si asa mi-a spus ea, nu am fost interneta nicaieri! dak plec de acum nu ma va lasa in pace! ma gande-am k dak ma mut si ma trec pe numele prietenului ce se poate intampla? cum ma pot apara!
Am vorbit si cu un avocat si mi-a spus k nu pot pleca atata timp kt sunt pe numele lui, mi-a spus k dak ma mut pe numele alcuiva pot face ce vreau, a sunat toata lumea k sa vada c acte ii trebuiesc sa ma bage k sunt nebuna, a vb cu avocati si cu toate cunostintele pe kre le are pt a ma baga!
Am fost la psiholog la psihiatru si mi-ai spus: fetit-o u nu ai nimik, dak u crezi k vrei sa pleci din casa de la ei pleaca si fa-i ceea ce crezi k este mai bine pt tn, m-a intrebat dak vreau sa raman cu prietenul si sa renunt la familie, i-a spus k da k renunt la ei pt el, si deci ei mi-au spus k nu am nimik! el a dat bani sa imi scoata bilet de trimitere al nebuni, prietenul meu nu are c face, pt k la sunat tata si i-a spus k dak ma mai suna sau ma mai cauta il paralizeaza sau omoara si ca el va fi spalat pe maini, cunoaste foarte multa lume, judecatori, procurori, avocati, politie, etc. eu vreau doar sa scap de el k slabesc pe zi c trece nu pot manka nimik si ma consum in mine, ma tine cu pastile, am luat pastile sa ma omor din cauza lui, le spuneau doctorii k nushtie dak o sa imi mai revin pt k eram in coma, intram in coma ieseam si tot asa, si dupa toate astea el m-a sfatuit sa ma duk sa ma arunc in baraj sau in fata trenului k mor mai repede! degeaba ii fac reclamatie k nu face nimeni nimik pt mn! ma gande-am sa ma duk sa bag actele sa ma trec pe numele prietenului, dar nush dak mai are ce sa imi faca! mie ca ne omoara pe amandoi! ca marti ma duce sa ma interneze! si ma gande-am sa ma duk luni sa depunem actele cu prietenul la primarie! multumesc frumos pentru ajutor! am 18 ani jumate
Ce pot face si eu in cazul acesta pentru ca nu vreu sa mai stau cu el si cu mami in casa deoarece ma bate si ma maltatreaza zi de zi, ma injura cum ii vine la gura, vrea sa ma distruga psihic, a dat bani sa imi scoata bilet de internare la nebuni, toate aceste pentru ca iubesc un baiat si nu vrea sa ma mai lase sa stau cu el din cauza k el nu este de teapa noastra adik k noi avem bani si el nu are, l-a amenintat k il omoara sau k il paralizeaza dak ma mai cauta, si ca el va fi spalat pe maini, am fost peste tot sa ii arat k nu sunt nebuna si el tot nebuna m-a scos, am si eu vreun drept prin care sa pot pleca de la ei sa ma duk sa stau makar la o colega, pentru ca sapt viitoare ma duce la nebuni, dak sun la politie si ma plang nu ii face nimeni minik k este cunoscut peste tot! stau sa indur zilnik atata chin si ma uit k nu face nimeni nimik pt mine, plang k o proasta de dim pana seara si plang degeaba, am ajuns sa am 40 de kg k nu pot manka nimik, as vrea din tot sufletu sa ma lase sa plec din casa dar nu pot k nu ma lasa, ajutati-ma si pe mine va rog mult!