diadienutza84 a scris:
Ce pot face si eu in cazul acesta pentru ca nu vreu sa mai stau cu el si cu mami in casa deoarece ma bate si ma maltatreaza zi de zi, ma injura cum ii vine la gura, vrea sa ma distruga psihic, a dat bani sa imi scoata bilet de internare la nebuni, toate aceste pentru ca iubesc un baiat si nu vrea sa ma mai lase sa stau cu el din cauza k el nu este de teapa noastra adik k noi avem bani si el nu are, l-a amenintat k il omoara sau k il paralizeaza dak ma mai cauta, si ca el va fi spalat pe maini, am fost peste tot sa ii arat k nu sunt nebuna si el tot nebuna m-a scos, am si eu vreun drept prin care sa pot pleca de la ei sa ma duk sa stau makar la o colega, pentru ca sapt viitoare ma duce la nebuni, dak sun la politie si ma plang nu ii face nimeni minik k este cunoscut peste tot! stau sa indur zilnik atata chin si ma uit k nu face nimeni nimik pt mine, plang k o proasta de dim pana seara si plang degeaba, am ajuns sa am 40 de kg k nu pot manka nimik, as vrea din tot sufletu sa ma lase sa plec din casa dar nu pot k nu ma lasa, ajutati-ma si pe mine va rog mult!
Daca sunteti terorizata psihic de parinti va puteti plange la protectia copilului.
Ar trebui sa consultati un avocat si sa-i aratati si actele medicale pe care le aveti.Fata de avocatul pe care il veti consulta in problema dvs va trebui sa aveti o atitudine sincera.
Dupa ce ne spuneti cati ani aveti putem sa intelegem mai bine situatia juridica in care va aflati.
Pedeapsa aplicata unui minor nu trebuie sa fie exagerata in raport de scopul acesteia.
avocat Claudiu Lascoschi