avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina22232

Activitate Cristina22232

Vreau sa ma informez ce drept am dacă am stat de 5 ani în casa fără contract de lege este
Mulțumesc frumos

Liliana Gradinaru a scris:

Vorbiti cu un avocat pentru asta, situatia se complica vad, trebuie vazute vanzarile si cum au fost ele facute.

Eu am cumpărat dela niște proprietari care au stat 30 de ani și aia sunt plecați și legătură nu o mai pot lua

Vorbiti cu ea sa ii achitati datoriile din pretul pe care urmeaza sa i-l platiti.

Am cumpărat o casa dela o femeie ce ia nu avea contract iar ei i sa făcut multe amenzi la primărie care nu sau plătit și am plătit eu moștenirea și nu pot scote certificatul fiscal pentru ca ia are datorii

Clarificati putin ce vreti sa spuneti? Folositi propozitii scurte, expuneti problema, apăoi formulati intrebarea separat, ca sa intelegem ce si cum.

Cristina22232 a scris:

Am cumpărat o casa dela tara am plătit moștenirea și are o suma mare de datorii cum as putea face contract pentru ca nu are,cum as putea sa scot certificatul fiscal

Am cumpărat o casa dela tara am plătit moștenirea și are o suma mare de datorii cum as putea face contract pentru ca nu are