avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate LadyPhoenix

Activitate LadyPhoenix

Buna ziua!

Sunt divorțată cu un minor de 4 ani. Custodia e comuna. Doua întrebări va rog frumos pentru a ma lamuri sa stiu ce am de facut.

Sunt impreuna cu alta persoana si vrem sa ne mutăm impreuna cat de curand. Bineînțeles cu tot cu fetita. Dar nu stiu care e demersul. Trebuie anuntat la primarie de unde s-a facut ultima ancheta sociala? Cum trebuie sa procedez si sunt ceva piedici? Banuiesc ca tatăl copilului nu trebuie sa isi dea acordul pentru asta. Da , am sta in concubinaj o perioada,insa avem planuri de căsătorie. Acum stam cu parintii mei eu si fetita. Ne-am muta in acelasi oras, la
Câteva minute distanță si chiar ar fi mai aproape de grădinița celei mici..

Va rog daca se poate sa ma indrumati sa pot face acest lucru corect.
Bună ziua!

Sunt divorțată cu un minor de 4 ani.. custodia este comuna,desi as vrea la un moment dat sa optez pentru custodie unica sau un act notarial ceva in care să renunț la pensia alimentara cat timp renunta și el la pretențiile asupra copilului. Asta pentru că pe lângă faptul că nu mai am încredere în fostul pentru nimic (adulter, o instanță de violența domestică, alte tipuri de violențe și consum de droguri) , dar vreau și să fie mai ușor cu actele și să nu depind de semnatura lui pentru a înscrie copilul la școală sau altele. Domiciliul s-a stabilit la mine,iar acum locuiesc cu părinții. In scurt timp vreau să mă mut cu actualul partener, însă în același oraș. Cum trebuie procedat? Ce mă sfatuiti? Mulțumesc anticipat!