avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1967 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana ms

Activitate Ioana ms

Bună ziua ! Am nevoie de ajutor , vă rog !
Am contactat pe cineva sa îmi aducă masina din Franța pe platforma, care ne a făcut legătură cu șoferul respectiv .A luat masina și a făcut CMR UL , și după urma sa facem plata după spusele șoferului persoanei pe care am contactat-o. Am făcut plata și după 2 zile șoferul ne spune ca nu ne mai aduce masina pana nu plătim suma respectiva și ca el nu a primit nimic ...și ca să ne aducă masina acasă a făcut un contract în care am termen de 3 luni sa achit suma respectiva ....Dacă nu plătim și aștept sa ma dea el în judecata as avea posibilitatea sa câștig eu procesul ?
Mulțumesc frumos!
Bună ziua ! Va rog sa ma ajutați și pe mine .
Am de adus o mașină din Franța, și am apelat la cineva care se ocupa de asa ceva . A făcut cmr ul când a luat masina din Franța și am plătit suma respectiva .după 2 zile ne suna sa ne spună ca am trimis banii altcuiva și ca el (șoferul)nu a primit banii și ca nu ne aduce masina pana nu plătim iar ...Ce e de făcut în situația asta ?
Mulțumesc!
Mulțumesc frumos !
Pentru dosarul de indemnizație unde trebuie sa completez acea fișă cu venitul pe 12 luni din ultimii 2 ani ,trebuie sa cer acea fișă de la ultimul loc de munca ?
Chiar dacă au trecut aproape 2 ani de când nu mai lucrez ?
Și cam 7 luni pana ce nasc .
Mulțumesc frumos!
Pentru ca nu am depus actele pentru somaj , acum nu mai pot beneficia
de indemnizația pentru al doilea copil ?
Nu am întrat în șomaj , nici in concediu ,doar am depus actele pentru indemnizație și mi s a aprobat pentru ca aveam lucrate 12 luni .
Bună ziua ! Am rămas fără loc de munca înainte sa rămân însărcinată, și am beneficiat de indemnizația de creștere copil . Acum sunt iar însărcinată si as vrea sa știu dacă mi se prelungește indemnizația pentru a-l doilea copil .Primul copil are un 1 an . Mulțumesc!