avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua ! Am nevoie de ajutor , vă rog ! Am ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua ! Am nevoie de ajutor , vă rog ! Am contactat pe ...

Bună ziua ! Am nevoie de ajutor , vă rog !
Am contactat pe cineva sa îmi aducă masina din Franța pe platforma, care ne a făcut legătură cu șoferul respectiv .A luat masina și a făcut CMR UL , și după urma sa facem plata după spusele șoferului persoanei pe care am contactat-o. Am făcut plata și după 2 zile șoferul ne spune ca nu ne mai aduce masina pana nu plătim suma respectiva și ca el nu a primit nimic ...și ca să ne aducă masina acasă a făcut un contract în care am termen de 3 luni sa achit suma respectiva ....Dacă nu plătim și aștept sa ma dea el în judecata as avea posibilitatea sa câștig eu procesul ?
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! va rog sa ma ajutați și pe mine . am de adus o ... Ioana ms Ioana ms Bună ziua ! Va rog sa ma ajutați și pe mine . Am de adus o mașină din Franța, și am apelat la cineva care se ocupa de asa ceva . A făcut cmr ul când ... (vezi toată discuția)
Amenda curioasa Alex5533 Alex5533 Buna dimineata tuturor! Anul trecut mi-am cumparat o platforma de transport, cu care imi mut masinile mele de epoca. Fiind bunurile mele pe care le transport, ... (vezi toată discuția)
Plata servicii, pret final diferit de cel negociat Larissa02 Larissa02 Buna seara. Detin o firma de transport marfa care este la inceput din pacate a ramas o masina in Bg pe care am fost nevoita sa o aduc in Ro cu platforma. Aici ... (vezi toată discuția)