avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate marius.77

Activitate marius.77

Buna ziua
Tatal meu are in certificatul de mostenitor trecuta o pasune in devalmasie,
Acum cand am fost sa dezbat mostenirea, notara, mi-a spus ca nu poate trece aceasta pasune deoarece nu este intabulata si are dreptate. Intrebarea este cum notarul care i-a facut certificatul de mostenitor a putut trece acesta pasune si cel de acum nu poate
Buna ziua
Un caz similar am si eu. Tot fara nume, cnp, date personale, sau datele firmei pe a carei o conduceam nu este trecut. Cum ati finalizat? sunt foarte curios, sa stiu si eu ce sa fac. Cu respect
Nu pot sa atasez procesul verbal. Il am scanat, si il trimiteam sa il vedeti si sa dati cu parerea. Cu respect
Si, daca imi permiteti, va intreb: sa ma mai duc la judecatorie sa fac contestatie? mie ca dupa aia or sa spuna ceva de genul: tu esti ala care nu are trecut nimic? bine ai revenit. Nu stiu ce sa fac, deasta am apelat aici, la oameni care stiu mult mai bine legile. Am uitat sa precizez ca eu eram in alta localitate unde am fost amendat
Nu am platit, ca ieri am am luat-o. Astazi inainte sa ma duc sa platect, s-au uitat colegii, si au remarcat ca nu este trecut nimic: numele meu, datele personale (C.I., CNP) si de asemenea nici ale firmei in al carei interes de serviciu eram plecat, si am ales sa mai intreb sa ma documentez, am termen maxim 15 zile sa o platesc
Nu am platit, ca ieri am am luat-o. Astazi inainte sa ma duc sa platect, s-au uitat colegii, si au remarcat ca nu este trecut nimic: numele meu, datele personale (C.I., CNP) si de asemenea nici ale firmei in al carei interes de serviciu eram plecat
Buna ziua
Am fost amendat pentru depasirea vitezei legale, dar acum am observat ca in procesul verbal la rubrica unde trebuia sa fiu eu completat (nume, date personale) nu a fost trecut nimic, si nici datele firmei (masina fiind a firmei), absolut nimic despre contravenient.
Acum ma intreb: mai trebuie sa fac contestatie? daca nu apare nimic despre mine sau firma. Pe procesul verbal este trecut doar numarul masinii si modelul.