avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Activitate Dumone64

Activitate Dumone64

Buna ziua.
In cadrul asociatiei de proprietari , bloc cu 4 etaje / 19 apartamente , avem probleme cu unul dintre vecini care in urma nenumaratelor atentionari nu reusim sa l convingem sa respecte minimele norme de bun simt si coabitare.
*Balconul comun de pe palierul primului etaj unde locuieste impreuna cu mama sa , este folosit in permanenta pentru a curata / igeniza incaltaminte achizitionata din piete de vechituri sau magazine de acest gen. Tot aici curata legume aruncand de pe balcon resturile.
*Gateste in apartamentul cu o camera aruncand pe geamul de la bucatarie resturile rezultate de la curatarea legumelor sau fructelor.
*Gateste zilnic cu usa de la apartament deschisa . Mirosurile de la prajeli si mancare arsa ajungand in apartamente pe casa scarii pana la etajul IV.
*Dupa ce a ocupat spatiul unui garaj si al apartamentului cu sute de perechi de incaltaminte a recurs la depozitarea lor la subsolul blocului , fapt ce a dus la dezvoltarea coloniilor de gandaci care urca pe coloane in apartamente si pe casa scarii.
Mama sa nu are nici o putere asupra sa. Ba mai mult , frecvent au loc certuri si scandal intre ei. Nu are nici o snsa in fata fiului , un zdrahon de peste 40 de ani .
Va multumesc ca va faceti timp in mod gratui pentru a ne da o mana de ajutor.
Toate cele bune.