avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. In cadrul asociatiei de proprietari , bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. In cadrul asociatiei de proprietari , bloc cu 4 etaje ...

Buna ziua.
In cadrul asociatiei de proprietari , bloc cu 4 etaje / 19 apartamente , avem probleme cu unul dintre vecini care in urma nenumaratelor atentionari nu reusim sa l convingem sa respecte minimele norme de bun simt si coabitare.
*Balconul comun de pe palierul primului etaj unde locuieste impreuna cu mama sa , este folosit in permanenta pentru a curata / igeniza incaltaminte achizitionata din piete de vechituri sau magazine de acest gen. Tot aici curata legume aruncand de pe balcon resturile.
*Gateste in apartamentul cu o camera aruncand pe geamul de la bucatarie resturile rezultate de la curatarea legumelor sau fructelor.
*Gateste zilnic cu usa de la apartament deschisa . Mirosurile de la prajeli si mancare arsa ajungand in apartamente pe casa scarii pana la etajul IV.
*Dupa ce a ocupat spatiul unui garaj si al apartamentului cu sute de perechi de incaltaminte a recurs la depozitarea lor la subsolul blocului , fapt ce a dus la dezvoltarea coloniilor de gandaci care urca pe coloane in apartamente si pe casa scarii.
Mama sa nu are nici o putere asupra sa. Ba mai mult , frecvent au loc certuri si scandal intre ei. Nu are nici o snsa in fata fiului , un zdrahon de peste 40 de ani .
Va multumesc ca va faceti timp in mod gratui pentru a ne da o mana de ajutor.
Toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:25, 25 Mai 2024
Puteti sesiza primaria, DJSV si DJSP in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea r trebui semnata de mai multi vecini afectati de situatia existenta. Posibil sa primeasca cate o amenda contraventionala de la DJSP si/ sau de la DJSV si/ sau o dispozitie de evacuare deseuri de la primarie plus o amenda contraventionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! pot depune plangere la politie pentru ca vecinul de ... Ralluca10 Ralluca10 Buna ziua! Pot depune plangere la politie pentru ca vecinul de la etajul inferior isi neglijeaza apartamentul? Este nelocuibil de mai bine de 3 ani, intr-un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o rugaminte.nu stim ce sa facem cu un vecin care ... j.c.m j.c.m Buna ziua, am o rugaminte. Nu stim ce sa facem cu un vecin care depoziteaza pe casa scarii (langa usa lui si nu numai) gunoiul din casa.Ieri vecina care ... (vezi toată discuția)
Vecinii arunca gunoaie in gradina privata qwerty12 qwerty12 Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament la parter si am si o gradina aferenta de 150 mp detinuta prin CF. Cateodata vecinii arunca gunoaie in gradina mea. ... (vezi toată discuția)