avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vecinii arunca gunoaie in gradina privata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vecinii arunca gunoaie in gradina privata

Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament la parter si am si o gradina aferenta de 150 mp detinuta prin CF. Cateodata vecinii arunca gunoaie in gradina mea. Exista o lege cu privire la acest lucru? Este ceva ce pot sa fac in acest sens? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:28, 20 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea bunului simt.
Daca ii surprindeti aruncand gunoaie sau detineti probe certe in acest sens puteti sesiza in scris cu nr. de inregistrarte/ data DJSP, DJSV si Agentia de mediu. Se vor face anchete si posibil sa primeasca amenzi contraventionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.un vecin din bloc aruncă mereu gunoaie,resturi alimentare,apa ... Mamaia645 Mamaia645 Buna seara.Un vecin din bloc aruncă mereu gunoaie,resturi alimentare,apa in care spala vasele pe fereastra,pe spatiul verde amenajat in fata ... (vezi toată discuția)
Gunoi pe trotuar din fata blocului alina_25 alina_25 Pe trotoarul din fata blocului in care locuiesc tot felul de \\"cetateni\\" arunca gunoaie de multe ori eu le-am ridicat dar mai sunt si plecata sau cu ... (vezi toată discuția)
Vecinii arunca resturile menajere tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, In blocul unde locuiesc balconul de la bucatarie se afla intre doi pereti ...are forma de I_I, iar cei de la partier au facut o extindere intre ... (vezi toată discuția)