Buna seara.Un vecin din bloc aruncă mereu gunoaie,resturi alimentare,apa in care spala vasele pe fereastra,pe spatiul verde amenajat in fata imobilului.Administratorul nu stie ce sa faca :amiabil ne se poate intelege,politia locala si primaria nu se baga,iar noi trebuie sa suportam toate aceste mizerii.Exista o solutie ?
Puteti sesiza primaria, Agentia teritoriala de mediu, DJSP si DJSV, in scris, cu nr. de inregistrare/ data in baza OG nr. 27/ 2002 privind petitiile. Daca nu primiti raspuns scris cu masurile dispuse si sanctiunile aplicate, puteti deschide actiune in instanta impotriva institutiilor publice in baza Legii nr. 554/ 2004 a contenciosului administrativ.
Erbicidare
gabriel298
Buna ziua,
Am o problema si nu mai stiu la cine sa ma adresez. Vecinul meu mi-a erbicidat o portiune de circa 20 cm de-a lungul gradinii. Este al doilea an ... (vezi toată discuția)
Teren nesalubrizat
PrazMM
Buna ziua! Locuiesc in Timisoara pe o strada de case. Vizavi de casa exista 4 terenuri libere care au proprietari diferiti. In fiecare an depun sesizare despre ... (vezi toată discuția)