va multumesc pentru raspuns. intrasem in panica deoarece cei care au venit sa ridice lucruri din casa bunicii mele cu titlu executoriu i-au spus k daca nu il vor gasi il vor declara decedat si automat familia va plati datoriile pe care el inca le face. menţionez ca nimeni din familie nu a avut calitatea de girant in nici unul din contractele contractate de catre unchiul meu.
v-as ruga frumos daca ma puteti indruma si pe mine sa rezolv urmatoarea problema.
unchiul meu e plecat de 2 ani din casa mamei lui. problema este ca pe adresa mamei lui tot sosesc amenzi si alte datorii pe care observ k unchiul meu le-a facut. acum suntem obligati de o anumita banca cu titlu executoriu sa ii platim o datorie pe care el a contractat-o. mentionez k mama lui are o pensie de 230 lei si nu isi permite sa plateasca aceasta datorie. interesandu-ne la banca ni s-a spus k pe ei nu ii intereseaza daca persoana respectiva mai locuieste sau nu acolo. k sa dovedim k el nu mai locuieste de atata timp trebuie sa il scoatem din spatiu. as dori sa ma indrumati unde sa merg si ce sa fac, deoarece noi nu stim daca aceasta persoana mai e sau nu in viata si nu am vrea k mama lui care e foarte bolnava sa isi piarda casa. va rog sa ma ajutati.