avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Activitate Camelia2o

Activitate Camelia2o

Decizia mea de pensie a fost respinsa pe baza articolului 56 din legea 360/2023, facand referire la faptul ca incadrarea in locuri de munca cu conditii grele, vatamatoare si periculoase se face de la varsta de 18 ani. Eu am lucrat la Interprinderea de autocamioane incepand cu varsta de 16 ani pana la 18 ani. Mentionez ca am fost incadrat in aceasta perioada in grupa 2 de munca. In total am munciti 41 de ani (cu tot cu aceasta perioada). As dori sa stiu daca se poate face contestatie pe baza acestor informatii si mai important, daca as putea avea castig de cauza. Multumesc!
Buna! Acum mai bine de o luna am devenit proprietarul unui imobil. Pretul total al apartamentului nu includea electrocasnicele (televizor, frigider, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat) ele valorand 3500 de lei in plus fata de pretul apartamentului, cu care nu am fost de acord. In acest caz, au spus ca vor veni cand voi fi la locatie sa ridice electrocasnicele. Trecand mai bine de 2 luni de la discutia initiala si o luna de cand sunt proprietara, m-au contactat recent ca si-ar dori sa le ridice de la locație din diverse motive. Ar fi in regula ca ele nefiind mentionate in contract, nici in precontract, sa mi le asum si sa le resping cererea?