avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate Ihrinwe

Activitate Ihrinwe

Mulțumesc pentru răspuns! Asa am sa fac.

Liliana Gradinaru a scris:

Cereti CU si apoi autorizatie de demolare etc. Asa puteti face aceste modificari.
In acest m,oment nu are importanta ce putea face primaria sau cum era blocul initial. Actualmente el asa este, asa l-ati cumparat, trebuie autorizatie ca sa modificati fatada.

Multumesc pentru răspuns, dar acel cot nu rezolva problema. E o idee buna, dar e o solutie de compromis care presupune să pierd din volumul balconului. Eu vreau balcon deschis, sa imi pot usca rufele, sa ies la aer...din astea.
O astfel de solutie puteau să găseasca cei de la Primarie, atunci cand au anvelopat blocul. Cine a aprobat un astfel de proiect, in care aerisirea băii se oprește in balconul închis? Firma aceea a beneficiat de un aviz, tot de la Primarie. Acum eu vreau sa imi aduca imobilul in starea initiala. Le voi cere aprobare, iar daca refuza ma voi adresa instantei.
Buna ziua! Am un apartament cu 3 camere și balcon, într-un bloc construit în anul 1972 în București, sector 6.
Blocul a fost proiectat cu geam la baie care dă în balcon, iar balconul nu era închis.
În urma anvelopării executate de Primărie, balconul a fost închis cu termopane, iar aerisirea de la baie se face în balconul închis.
Fostul proprietar a fost de acord cu închiderea banconului chiar în aceste condiții, dar eu vreau să desființez pe cheltuiala mea acele termopane și să readuc balconul în starea inițială.
Tot pe cheltuiala mea, vreau să pun termopane la camera care dă în balcon, astfel încât vor exista la final termopane, dar nu la balcon, ci la cameră.
Care ar fi soluția legală pentru acest proiect? Vă mulțumesc!