Buna ziua . Aș mai avea totuși o dilema . Sa zicem că pe drumul pe drumul de centura este limita de 50km/h. Dar în sensul când intru pe acel drum și este acel semn de drum în lucru nu ar fi trebuie sa fie și un indicator de limitare de viteza adițional cu cel de lucrare ?
Buna ziua . În procesul VB scrie că am condus mașina pe drumul de centura in zona limitată cu 50km/h având viteza de 101km/h depășind viteza locală maximă admisă pe sectorul de drum cu 51km/h . Doar că pe acel sector nu este nici un indicator de viteza . Iar înainte limita pe acel sector cum eu o știam și toată lumea o știa era de 70km/h. Eu cum mă informez că acolo este 50km/h când eu știam ce era 70km/h. Din punctul meu de vedere ar fi trebuie sa fi lăsat indicatorul de 70km/h tăiat și pus unul de 50km/h că să informeze șoferii.
Drumul de centura se afla in localitatea Galați . Doar că acum se afla in renovare și înainte de această renovare limita pe care o știam era de 70km/h . Doar că acum cu renovarea drumului nu mai exista nici un indicator de viteza . Agentul mi-a zis că a anunțat administratorul de drumuri doar că nu a fost pus nici un indicator. . Mulțumesc
Buna ziua . În legătură cu indicatoarele rutiere administratorul drumului nu trebuia să pună indicatoare de viteza pentru că înainte pe acel sector de drum limita era de 70km/h . Polițistul mi-a comunicat că le-ar fi zis celor de la drumuri să pună indicatoare doar că nu sunt . Eu cum pot sa știu ce limita este când nu este nici un indicator . Și mai ales că acolo era 70km/h . Adică aș vrea să depun o contestație aș avea câștig de cauză ? Mulțumesc
Buna ziua . Am și eu o întrebare . Am fost oprit de un echipaj de poliție pe drumul de centura cu viteza de 101 km . Pe acest sector in momentul de față se lucrează iar pe tot tronsonul nu este nici un indicator de limitare de viteza . Eu știu că înainte limita era 70km . Agentul care mă oprit mi-a zis că acum este limita de 50km . Dar eu nu am văzut nici un indicator. Permisul mi-a fost suspendat pe 90 zile . Credeți că dacă aș face contestație aș putea să îmi recapăt permisul ? . Multumesc