Bună seara ,vin și eu cu o problemă destul de delicată și anume : în timp ce mă întorceam de la servici către casă în încercarea de a evita un câine de pe carosabil am derapat cu mașina și am căzut cu ea într-un șanț ! Am lăsat autovehiculul acolo deoarece nu mai putea fi deplasabil și am plecat pe jos să caut ajutor să îmi pot scoate mașina din acel canal . Nu am găsit pe nimeni disponibil cu o platformă am mers acasă și am început să consum alcool (bere) după aproximativ trei ore mi-am dat seama că uitasem să iau actele masinii și portofelul de teamă că mi-ar fi putut fi furate am plecat din nou la locul evenimentului tot pe jos .în drumul meu la aproximativ 1km de mașină m-am întâlnit cu un echipaj de poliție care a oprit și m-a legitimat după care le-am povestit ce s-a întâmplat totodată fiind și întrebat dacă am consumat alcool am spus că am consumat alcool când am ajuns acasă dar m-am reîntors la mașină că am uitat să iau actele si portofelul .Am fost supus unui test cu etilotestul rezultatul fiind 0.92 alc pur în aerul expirat după care mi s-a cerut să mergem și la probele biologice am acceptat bineînțeles pt că nu aveam motiv să nu o fac deoarece consumasem alcool după producerea accidentului nu înainte !!!! Am mers la secție pt declarație unde polițiștii respectivi mi-au întocmit un dosar penal pt conducere sub influența alcoolului si suspendarea dreptului de a conduce .cum pot rezolva această problemă recuperându-mi dreptul de a conduce !!!