Buna ziua .. daca am scos permisul de conducere in 2013 in romania .. si in 2018 l-am schimbat pe Spania ..in februarie 2023 mi sau luat toate punctele de permis .. si suspendare 6 lunii.. acum ca sa il pot recupera trebuie sa fac un curs si un examen .. vroiam sa intreb daca pot face ceva sa il recuperez in Romania ? ca nu prea stiu bine limba spaniola sa dau examenul aici !! Tin sa precizez ca suspendarea mi-a trecut si permisul este la mine . Doar ca nu mai am puncte si ca sa obtin 6 puncte sa pot circula aici trebuie sa dau un exman . As fii interesat sa stiu daca pot sa il schimb in romania si daca pot circula . Multumesc
buna seara . permisul este la mine .. suspedarea mi a trecut a fost 6 lunii dar nu mai am puncte am 0 puncte si permisul mi-a expirat si nu il pot renova aici ca nu am puncte -- pentru recuperare puncte trebuie facut un curs si un examen .. dar eu cu nu prea inteleg limba spaniola.. nu ma descurc deloc la curs .. Deci daca permsiul il am in buzunar si vin in romania nu il pot preschimba daca am 0 puncte
Buna ziua .. daca am scos permisul de conducere in 2013 in romania .. si in 2018 l-am schimbat pe Spania ..in februarie 2022 mi sau luat toate punctele de permis .. si suspendare 6 lunii.. acum ca sa il pot recupera trebuie sa fac un curs si un examen .. vroiam sa intreb daca pot face ceva sa il recuperez in Romania ? ca nu prea stiu bine limba spaniola sa dau examenul aici !! Multumesc