avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua .. daca am scos permisul de conducere in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua .. daca am scos permisul de conducere in 2013 in romania ...

Buna ziua .. daca am scos permisul de conducere in 2013 in romania .. si in 2018 l-am schimbat pe Spania ..in februarie 2022 mi sau luat toate punctele de permis .. si suspendare 6 lunii.. acum ca sa il pot recupera trebuie sa fac un curs si un examen .. vroiam sa intreb daca pot face ceva sa il recuperez in Romania ? ca nu prea stiu bine limba spaniola sa dau examenul aici !! Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:29, 13 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În România nu puteți preschimba iarăși permis romanesc, dacă nu predați permisul spaniol la schimb. Cum nu puteți face asta, rămâne să-l recuperați pe cel spaniol, după suspendare.

buna seara . permisul este la mine .. suspedarea mi a trecut a fost 6 lunii dar nu mai am puncte am 0 puncte si permisul mi-a expirat si nu il pot renova aici ca nu am puncte -- pentru recuperare puncte trebuie facut un curs si un examen .. dar eu cu nu prea inteleg limba spaniola.. nu ma descurc deloc la curs .. Deci daca permsiul il am in buzunar si vin in romania nu il pot preschimba daca am 0 puncte
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu figurează ca suspendat în Spania, adică să aveți drept de circulație, ați putea sa-l schimbați pe unul românesc.

Depinde ce declara autoritățile din Spania.
Nu cunosc treaba cu punctele.

~ final discuție ~