avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1906 soluții astăzi
Forum Activitate Joseant

Activitate Joseant

Dar drepturile succesorale le poate vinde la notar fără sa aibă număr cadastral? Doamna are doar titlurile de proprietate La care mai sunt și alți mostenitori
Bună seara...
Doresc sa cumpăr o casa și câteva terenuri dar proprietara nu are actele la zi. Nu are dezbătute monstenirile în cazul acesta după bunicul. Tatăl mamei care sunt decedați amândoi.
Acum face succesiune după bunicul unde se împarte între mama ei și 2 frați ai dânsei. Va primi cuota parte dar partajul nu dorește sa îl facă pentru ca trebuie sa facă intabulări. Cat despre moștenirea tatălui nu o are dezbătută dar nici nu dorește sa o dezbata deoarece va trebui sa facă intabulare si aici la toate terenurile.
Ideea dânsei ii sa îmi vândă într-un contract privat cu martori . Sa îmi vândă moștenirea dânsei la ceea ce ii va aparține dar fără sa facă succesiuni după mama și tata în cazul acesta.
Va rog sa îmi spuneți cum as putea face un contract privat în care pe mine sa ma asigure ca voi putea face intabulări și voi putea cu timpul sa pun aceste roprietati pe numele meu. Sa nu uitam ca dansa ii În vârstă și are și 2 copii. În cazul acesta nu vreau sa a îmi ceara după toate astea dreptul de moștenitori
Eu vreau sa cumpăr toată moștenirea dânsei din acel judet. Dansa nu mai locuiește acolo și are alte bunuri în alte județe ale tari. Eu doresc sa inche8 acest contract de cumparare vânzare dar doresc sa ma asigur ca voi avea aceste proprietati în drept deplin fără probleme când dansa nu vam ai fi .
Va mulțumesc