Buna ziua am și eu o întrebare Am luat o mașină îl lizing și cei de acolo când i-am făcut numerele roși și pe autorizație la Nr roși nu mia trecuto pe numele meu și când mă oprit poliția mă găsit cu asigurare expirată și ia dat amendă pe numele lui și el acum nu vrea să-mi de-a actele la mașină și nici contract de vânzare cumpărare nu mia dat el zice că mia dat dar eu nu am semnat nici un contract de vânzare cumpărare și nici ștampilat de la primărie .
Ce este de făcut că să-mi recuperez actele
Țin să menționez că amenda timp de 2 săptămâni era 500 lei după 15 zile era 2000 lei iar el acum îmi cere4000 lei că zice că atât este amenda ce este de făcut în situația asta?
Bună ziua ce se întâmplă dacă eu fac o procura pe numele mamei sa plece copilul cu mama sa și fac actele pe o anumită perioadă de timp și dacă ea nu se mai întoarce cu copilul in țară ce se întâmplă.
Mama copilului vrea sa plece in altă țară deși eu nu sunt de acord am fost concubinaj .
Fata are 3 luni .
Copilul este trecut pe numele meu
Și acum am ajuns și în judecată ea mă dat în judecată că să-și. Ceară că sa poată pleca cu fata deși eu nu sunt de acord