avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am și eu o întrebare Am luat o mașină ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am și eu o întrebare Am luat o mașină îl lizing ...

Buna ziua am și eu o întrebare Am luat o mașină îl lizing și cei de acolo când i-am făcut numerele roși și pe autorizație la Nr roși nu mia trecuto pe numele meu și când mă oprit poliția mă găsit cu asigurare expirată și ia dat amendă pe numele lui și el acum nu vrea să-mi de-a actele la mașină și nici contract de vânzare cumpărare nu mia dat el zice că mia dat dar eu nu am semnat nici un contract de vânzare cumpărare și nici ștampilat de la primărie .
Ce este de făcut că să-mi recuperez actele
Țin să menționez că amenda timp de 2 săptămâni era 500 lei după 15 zile era 2000 lei iar el acum îmi cere4000 lei că zice că atât este amenda ce este de făcut în situația asta?

Alte discuții în legătură

Conducere autovehicul cu numar fals 0vasiliu0 0vasiliu0 Buna , in data de 24.05.2011 am fost oprit de politia de frontiera si mi sau ridicat numerele ptr ca erau expirate si false (deoarece nevasta mea se afla in ... (vezi toată discuția)
Datorie ionut2011 ionut2011 Doresc niste raspunsuri la o problema. Am cumparat de la cineva o masina......si am cazutde acord sa o platesc in rate ....cate 500 euro pe luna. Am facut un ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema. amenda sau inchisoare cu suspendare. permis retinut. bibivl08 bibivl08 ... Lucrurile stau in felul urmator: Am cumparat o masina din timisoara , masina avea numere rosii expirate, totusi pentru ca pretul era convenabil am ... (vezi toată discuția)