avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate Gheorghiade

Activitate Gheorghiade

Răspuns la discuția Inregistrare audio GDPR
Buna ziua, asta m-ar fi interesat și pe mine, înregistrarea audio la locul de munca, ok sa zicem că bârfim șefii, orice, au dreptul să facă așa ceva fara ca noi să știm ? Înregistrarea video avem, dar nu cred că-i voie fara să știm noi sa asculte ce vorbim, aștept un răspuns, vă mulțumesc !

trandafir2 a scris:

Buna ziua, Depinde. Ce a facut cu inregistrarea? A facut-o publica? Care au fost motivele pentru care a facut inregistrarea? A prevenit un act terorist iminent sau a vrut sa inregistreze o barfa si apoi sa se amuze? Conteaza!

Buna ziua, am și eu o intrebare, au patronii voie să facă înregistrări audio fara să știm noi, camere de luat vederi avem și știm de ele.......?
Buna ziua
As vrea să-mi dau demisia de la locul de munca având 5 luni lucrate ,dar fara preaviz, in contract fiind specificat că trebuie să stau in preaviz, observ că poți pleca fara preaviz, doar daca, angajatorul nu-și îndeplinește anumite atribuții ,dar daca este vorba despre lipsa respectului ( vorbe urate) și din partea patronului și a unor angajați, sunt obligata sa suport încă 15-20 zile aceste injurii, indiferent că-si vor modifica comportamentul, ptr mine faptul este consumat, nu-mi mai face nici un fel de plăcere să mai stau nici măcar o zi, am dreptul sa plec prin demisie nerespectând ceea ce scrie in contract ?