avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Activitate Isabellamiranda1529@gmail.com

Activitate Isabellamiranda1529@gmail.com

Răspuns la discuția Nelămurire alienare parentală
Dar ce e vina mea ca, copilul nu îi spune lui tata , si el are obligații de a platit pensia de întretinere pentru copil si nu platesti , plus de asta isi jigneste si copilul ,mai si consuma alcool in exces , si nu ma ajuta cu nimic în cresterea copilului ..... si plus de asta imi vorbesti si mie urat ma jigneste , si a mentionat la politie ca el vrea copilul doar sanatos la vizita nu bolnav .....
COSMIN2005 , se spune si vizita ,nu inteleg de ce trebuie sa îti da-i tu cu parerea., esti cumva un avocat si eu nu stiu????? Nu vreau sa iti spun tie detalii despre cazul meu , e parerea ta si pastreaz-o pentru tine , nu am nevoie sa ma sfatuiesti tu pe mine sau ce vrei tu sa zici acolo ......pastreaza-ti parerile pentru tine ca nu ti le a cerut nimeni ....
In weekend ,vacanta de vara ,de pasti ,si craciun , copilul are varsta de 4 ani si sa terminat in anul 2023 procesul
Copilul nu a fost recunoscut de fostul dar Sa facut testul ADN la solicitarea mea , si are drept de vizita ..
Da nu am stiut cum Sa incep , exista un proces ,tatal biologic deocamdata nu a cerut asa ceva , am un proces despre autoritatea parinteasca si ma gandeam eu ca poate sa ceara alienarea parentala... precum ca copilul refuza sa se duca la domiciliu lui
Buna ziua ma numesc Rebeca , vreau sa pun si eu o intrebare , daca copilul meu nu a fost crescut de fostul si nici recunoscut de el.ca fiind parte din familia lui , si nici macar nu îi zice tata , cum poate sa fie alienarea parentala , si copilul meu refuza sa mearga la fostul in vizita (a fost crescut de concubinul meu de la varsta de 8 luni si de atunci îi zice tata lui) ..