Am avut un accident de masina acum 3 ani de zile, dosarul a stat la politie pana acum cateva zile, cand a aparut o expertiza la dosar si sa redeschis, tatal meu a declarat ca am parasit tara, iar acum politia romana ma pus sub urmarire generala! Ce se poate intampla pe viitor?
nu le-am vandut..le-am plasat la un baiat care a fost si el prins si a zis k ii conduce pe politisti la ele sa le recupereze...pana la ora actuala cred ca au fost recuperate
sunt cercetat pentru furt calificat si politistul de la judiciara care a vorbit cu mine a spus sa zic tot ce stiu..am spus tot adevarul dar nu stiu sigur ce o sa se intample cu mine. am furat impreuna cu fratele meu 13 switchuri de la RDS din scari de bloc, in urma unei discutii cu un prieten care a spus k ne da niste bani dak le furam ptr el..am spus tot la politist si in declaratie dar chiar nu stiu ce sa fac. acesta mi-a zis k nu imi trebuie inca un avocat dar eu cred k ar fii bine sa imi caut unul.ce ma sfatuiti ?? sunt student la constanta si si e prima abatere.nu am cazier. politistul a zis k incearca sa opreasca ancheta undeva in juru parchetului..sa nu se duca mai departe..e posibil?? ajutatima va rog