avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate bcungureanu

Activitate bcungureanu

Am avut un accident de masina acum 3 ani de zile, dosarul a stat la politie pana acum cateva zile, cand a aparut o expertiza la dosar si sa redeschis, tatal meu a declarat ca am parasit tara, iar acum politia romana ma pus sub urmarire generala! Ce se poate intampla pe viitor?
Răspuns la discuția complicitate la furt calificat
va multumesc extrem de mult pentru sfaturi..sau mai bine zis pentru k m-ati lamurit cum stau treburile :)
si mai am o intrebare.convorbirile de pe messenger pot fi probe in instanta??
intr-un final s-au recuperat acele switchuri. sper k de acuma sa iasa totul bine.
nu sunt foarte sigur dak s-a recuperat prejudiciul..dar sper sa se fii recuperat. Si daca nu s-a recuperat ce sanse as avea sa iasa cu bine ???
nu le-am vandut..le-am plasat la un baiat care a fost si el prins si a zis k ii conduce pe politisti la ele sa le recupereze...pana la ora actuala cred ca au fost recuperate
si mai am o intrebare...convorbirile de pe messenger pot fi dovezi incriminatorii??
sunt cercetat pentru furt calificat si politistul de la judiciara care a vorbit cu mine a spus sa zic tot ce stiu..am spus tot adevarul dar nu stiu sigur ce o sa se intample cu mine. am furat impreuna cu fratele meu 13 switchuri de la RDS din scari de bloc, in urma unei discutii cu un prieten care a spus k ne da niste bani dak le furam ptr el..am spus tot la politist si in declaratie dar chiar nu stiu ce sa fac. acesta mi-a zis k nu imi trebuie inca un avocat dar eu cred k ar fii bine sa imi caut unul.ce ma sfatuiti ?? sunt student la constanta si si e prima abatere.nu am cazier. politistul a zis k incearca sa opreasca ancheta undeva in juru parchetului..sa nu se duca mai departe..e posibil?? ajutatima va rog