avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Activitate Dorina45

Activitate Dorina45

Vă mulțumesc pentru răspuns.
Eu între timp am achitat suma de 4425 către Hora Credit pentru a închide creditul. Întrebarea era cheltuielile de judecată la cât ar putea ajunge?

Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua,

Nu este foarte clara situatia in cele expuse, dar asa din ce am reusit sa inteleg este ca instanta a amanat pronuntarea pentru data de 17 octombrie. Ceea ce inseamna ca nu este necesar sa mergeti la termen deoarece este doar un termen de pronuntare a solutiei. Se va afisa solutia pe scurt pe portal, asa ca urmariti in cursul zilei de 17.
Este de asemenea posibil ca pe 17 sa mai amane o data pronuntarea (se mai intampla cand sunt aglomerati judecatorii si nu au timp sa se pronunte) si sa dea un alt termen tot in acelasi sens.

Bună ziua!
Acum 2 ani am deschis proces pentru nulitate act către Hora Credit, adică în 2022. Acum pe 3 Octombrie 2024 a fost un nou proces la București unde s-a judecat dosarul. Anul trecut în 2023 nu am mai reușit să achit avocatul, dar procesul a mers mai departe. Pe portalul de la București scrie că urmează o nouă înfățișare este pe data de 17 Octombrie 2024 și scrie că amână pronunțarea prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței. La ce se referă acest aspect și la ce să mă aștept pe data de 17? Eu ieri am achitat către Hora Credit toată linia de credit în valoare de 4425.
Cheltuielile de judecată cât ar ajunge?
Vă mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri!
Bună ziua!
Am un credit la Mozipo declarat scadent anticipat de anul trecut din luna Decembrie. În tot acest timp am făcut plăți parțiale cât am putut eu. Luna aceasta am achitat doar 100 de lei și mă amenință cu executarea silită pentru că este prea puțin cât am plătit. Ce pot face în această situație?