avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate vally_turcu

Activitate vally_turcu

Dar este vorba și de fată , prin ceea ce ați scris îi mulțumesc domnului procuror pentru grija față de mine . Ideea mea este cum fac să reduc restricția față de copil ? Mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns !

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Nu e nici o pedeapsa. Ati fost evacuat din locuinta pentru un an si aveti interdicitie de a va apropia la mai putin de 200 de metri de sotie pentru aceeasi perioada. Avand in vedere ca ea a premeditat toata afacerea priviti-o ca pe o masura prin care procurorul care a inaintat cererea va protejeaza pe d-voastra de vicleniile ei. Cine stie ce smecherii mai avea de gand sa faca? Poate, numai asa, din rautate, urmarea chiar sa va provoace sa o ucideti ca sa rada apoi de d-voastra ca mergeti la inchisoare.

Bună ziua . Am o sentință , cu ordin de protecție , la care am făcut apel . Dosar 17346/212/2024 la judecătoria Constanța . Sunt interesat cum mă pot apăra și invoca faptul că pentru incidentul petrecut acum ( o palmă fetiței și una soției ) , pedeapsa este mult prea aspră , restricție un an de zile de a intra în locuința comună( soția deține și o altă locuință) plus distanța de 200m față de ea și fetiță . Dacă aș fi fost pedepsit pentru incidentul anterior ,petrecut anul trecut , recunosc cu mâna pe inimă că eu m-aș fi închis .(Violență doar fața de soție )Ținând cont de faptele și comportamentul actual , soția a premeditat
acest incident ce a avut loc anul acesta . Mulțumesc pentru un eventual ajutor ! Cu respect , vally_turcu .
P.S: toate probele sunt scrise în dosar