Sunt proprietarul unui apartament situat la ultimul etaj al unui imobil din Bucuresti. In timput iernii foarte grele a anului 2011, terasa a cedat si in apartament a inceput sa se infiltreze apa de ploaie si din dezghet, mi s-a degradat instalatia electrica si mobilierul unei camere . In perioada urmatoare am discutat cu conducerea Asociatiei de proprietari, mi s-a promis inceperea unei activitati de reparatie a terasei dar toate discutiile au fost inutile. Acum la inceperea sezonului rece, constat ca iar incepe sa ploua in casa. Va rog sfatuiti-ma unde ma pot adresa pentru a rezolva problema. Cu stima, Ion Davideanu
Este vorba despre o familie despartita prin divort, in urma caruia copilul a fost incredintat mamei. In urma divortului, mama si copilul s-au mutat la o alta adresa. Dupa ce copilul a implinit varsta de 16 ani, mama a decedat si copilul a ramas, practic, in grija unui bunic matern. Tatal supravietuitor a respins copilul si a refuzat sa-l intretina material. S-au facut interventii la 'Protectia copilulul' pentru ca acesta sa fie dat in plasament catre bunic. Dupa 6 luni de interventii, nu s-a reusit sa se stabileasca locatia copilului, acesta figurand la o adresa unde de fapt nu locuieste. Serviciul de protectie a copilului a facut o ancheta sociala la adresa bunicului, a vorbit cu copilul, apoi a incercat sa faca acelasi lucru la adresa tatalui. Acesta se eschiveaza sa vorbeasca cu reprezentantii autoritatii, astfel incat lucrarea a 'murit' . Copilul continua sa stea la bunic, care traieste numai dintr-o pensie. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a elucida aceasta situatie, in afara de a astepta ca copilui sa implineasca varsta de 18 ani (peste 1,5 ani) cand copilul va putea sta acolo unde i se ofera o viata decenta. -- Cu multumiri.