avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate kiforu

Activitate kiforu

multumesc frumos pentru raspuns.
Buna ziua, revin si eu cu o intrebare- pe perioada concediului de crestere a copilului se pot desfasura activitati de cercetare, deci nu un loc de munca propriuzis?Am fost cooptata intr-o echipa de cercetare in cadrul unui proiect si nu stiu daca acceptul mi-ar periclita CCC si/sau indemnizatia. Proiectul se desfasoara pe o perioada de 3 ani, exista cumva posibilitatea de a semna contractul acum, dar de a fi platita numai dupa ce termin CCC?

Sper ca m-am facut inteleasa. Multumesc anticipat si o zi frumoasa
Buna seara,

v-as ruga mult sa anuntati pe site cand se va publica in Monitorul Oficial metodologia de calculare a indemnizatiei.

Multumesc frumos.
multumesc mult pentru raspuns.
Buna ziua,

as dori sa va intreb si eu daca la stabilirea cuantumului indemnizatiei se poate lua in considerare si venitul obtinut ca agent de marketing (venit impozabil), activitate pe care am desfasurat-o timp de 4 luni ( septembrie 2007-ianuarie 2008), pe langa cel din salariu (inclusiv primele). Copilul meu s-a nascut pe 13 iunie 2008, eu am inceput concediul prenatal din mai 2008 si concediul de crestere a copilului din 5 octombrie. Puteti sa ma lamuriti va rog ce perioada se va lua in calcul: 12 luni ianinte de nasterea cpilului sau 12 luni inainte de intrarea in CIC?

Va multumesc.