Nu mai primesc Avocatnet.ro pe calculatorul mea si imi pare foarte rau.De ce?Sau ce sa fac ca sa se continue trimiterea interesantele dvs. informatii
Nimeni nu mai vrea sa faca ceva?Deci ce-i de facut pentru toti cei de la bloic inseamna fiecare pentru el=D> Este adevarat ca nu mai suntem in comunism"de fapt nici nu stim in CE suntem,ca sa vorbim pentru toti,dar concluzia este--cum este la mine la bloc este pretutindeni.Nepasarea fata de altii desi ne loveste pe toti.X-( O sa iau exemplul de pe acest Forum si o sa incerc sa ma descurc numai pentru mine.Am si cateva idei dar nu le voi spune.Daca este "fiecare pentru el" FIE:P
Dl.Marius--Daca nu sunteti de accord ca toti sunt"mana-n mana"admiteti ca organele de control-primaria-,functionarii sunt nepasatori si nu-si mai bate capul in plus cu "alte",Adevarat citand legea 230 .Daca nu stiti, probabil nu stati la bloc,de ce garantati.Eu va garantez ca stiu dintr-o practica nefericita,ia abordarea civilizata este inutila.Ad-tor,presed.,iau banii propietarilor fara sa dea socoteala nimanui .Dl.Bdorsanu are dreptate.Adunare generala serioasa? Unii nu vin din comoditate,altii din nestiinta,din lipsa de timp dar si interes,si de ce nu prostie.Ca ne-am invatat de 40 ani(plus 20 ai lui Brucan)sa suportam... Nu cei "mama-n mana "sunt de vina ci cei ce tolereaza nedreptatile.....Dl.Adriantot. Ca la lege vorbiti.Asa ar trebui sa fie In anul 2008 la noi nici nu s-a convocat adunarea generala,ca nu au comisie de cenzori sa dea Raportul de verificare.Ei si?Mergem mai departe..Consiliul local -precizez Buftea,sesizare facuta cu dovezi scrise --liste cu abuzuri,anunturi la bunul plac al ad-torului cu ce vrea sa faca(ilegal) bani luati in plus etc.raspuns ca nu intra in atributiile lor.Sa inebunesti...Expertiza contabila costa si nu am posibilitati materiale.Asa ca,multumesc nu mai am nici o olsibilitate-n-avem in general.Ba da..sa scriu aici si sa-mi spun amarul ajuns la fiere.:))
SI???Am ramas la stadiul acesta unde nimeni nu stie cine este"organul de control "al unei asociatii?:P#-o=X-(
SI???Am ramas la stadiul acesta unde nimeni nu stie cine este"organul de control "al unei asociatii?:P#-o=X-(
D-na/Dl-elga 50 ar fi ideal sa ma mut la curte dar nu este posibil din cauza "timpului biologic"O sa va spun in particular despre ce este vorba. Adm. -spuneti ca va plati presedintele(ea)CUM ?Am actionat asociatia la Judecatoria Buftea,ca proprietar am dreptul,pentru fardelegile pe care le face,cu dovezi-inscrisuri-liste de intretinere si"decizii"afisate si luate fara aprobarea adunari gener.si mi s-a respins actiunea.In schimb-presedinta,vecina mea m-a intampinat cu vorbe murdare pe scara,ce nu pot fi reproduse aici.Din comitetul de initiativa,format din trei persoane*(din 76 de apart.)o persoana s-a retras ca s-a inteles cu ad-torul.Nu stiu cum .AD-torul care a functionat un an si 7 luni fara atestat apoi l-a obtinut de la Primaria Buftea.Nu pot reproduce aici,deocamdata ce mi-a spus ad-torul cum a obtinut atestatul.Asa ca este legal "angajat"Perseverenta inca mai am,cu rabdarea sunt la capatul puterilor.Mai sunt si cardiaca ,cu un infarct,asa ca poate scap usor....Multumesc pentru urari de succes dar nu mai cred in succes pe cale legala in tara asta.Oricum ca scriu aici,parca imi este mai usor ca ma asculta cineva.
D-na/Dl-elga 50 ar fi ideal sa ma mut la curte dar nu este posibil din cauza "timpului biologic"O sa va spun in particular despre ce este vorba. Adm. -spuneti ca va plati presedintele(ea)CUM ?Am actionat asociatia la Judecatoria Buftea,ca proprietar am dreptul,pentru fardelegile pe care le face,cu dovezi-inscrisuri-liste de intretinere si"decizii"afisate si luate fara aprobarea adunari gener.si mi s-a respins actiunea.In schimb-presedinta,vecina mea m-a intampinat cu vorbe murdare pe scara,ce nu pot fi reproduse aici.Din comitetul de initiativa,format din trei persoane*(din 76 de apart.)o persoana s-a retras ca s-a inteles cu ad-torul.Nu stiu cum .AD-torul care a functionat un an si 7 luni fara atestat apoi l-a obtinut de la Primaria Buftea.Nu pot reproduce aici,deocamdata ce mi-a spus ad-torul cum a obtinut atestatul.Asa ca este legal "angajat"Perseverenta inca mai am,cu rabdarea sunt la capatul puterilor.Mai sunt si cardiaca ,cu un infarct,asa ca poate scap usor....Multumesc pentru urari de succes dar nu mai cred in succes pe cale legala in tara asta.Oricum ca scriu aici,parca imi este mai usor ca ma asculta cineva.
In relatia propietar-asociatie(comitet) in orice situatiePolitia nu se implica(sub motiv ca adunerea generala hotaraste Primaria nu vrea sa se implice(din comoditate)iar Judecatoria respinge orice actiune sub diferite orticole pe care nu orice propietar le intelege.Si nu orice propietar isi permite sa plateasca un avocat.De aceea va rog sa ma ajutati banuin ca multi proprietari sunt in aceias situatie.Concret-Locuiesc i Buftea si in anul 2000 am constituit o asociatie numai pe blocul nostru cu 4 scari -bloc 35- sperand sa ne organizam mai bine.Si de antuci tot numai necazuri.Pe de o parte,este adevarat,ca preoprietari nu se implica- din nepasare care au bani,necunoastere a legilor si lenea de a le citi,de frica amenintari administratorului cei mai "slabi" etc.etc.Administratorul se crede propietar si hotaraste totul dupa bunul lui plac si bineintele unele avantaje materialeCum legea are multe "portite pe care se poate strecura,mai adauga si minciuni pe care nimeni nu le verifica si abuzurile sunt facute.Sunt multe de spus dar voi reveniPunctez- NU AVEM comisie de cenzori de trei ani deci nu verifica nimeni..Comitetul ales de el,pe presedinte il plateste lunar(legal,nu-i asa?)iar catorva la face anumite "favoruri"(plata la apa mai putin.scoaterea de la intretinere o unei persoane etc.)ca sa-l sustina.Anul acesta "comitetul"nu a convocat adunare generala.Zisul comitet de initiativa format a fost anihilat de administrator prin amenintari.Si-a facut salariul ct a vrut,nu vine mereu la program,nu primeste reclamatii etc.etc.CE-I DE FACUT?