avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... organ de control al asociatiilor?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

organ de control al asociatiilor?

buna ziua
de trei ori pana in prezent am scris asociatiei din care fac parte... am solicitat documente: cont in care sa fac plata, contracte (reparatii lift, cu furnizorii de apa, etc), mod de calcul penalitati, etc. nu am primit nici un raspuns, asa cum ar trebui conform legii.

carui organ pot sa reclam toate neregulile pentru a fi controlat (administratorul/presedintele) din punct de vedere legal?
(primarie, politie economica,...?)
Cel mai recent răspuns: LocatarB , utilizator 19:05, 21 Decembrie 2008
Va puteti adresa Serviciului Asociatii de proprietari din cadrul Primariei; poate ii vor intreba de sanatate, nu doar ii vor mangaia pe crestet.
Succes!
Sunt in aceias situatie de 3 ani.Am scris la presedintele asociatiei ,la Politie reclamatie,la Primarie si am facut si proces.Nici un raspuns pozitiv,nici un ajutot ci numai nepasare si bataie de joc.Astazi am avut cea mai mare umilinta din viata mea.Am cerut dreptate in justitie si nu numai ca nu am obtinut ceva dar vrand sa-mi pledez cauza o tanara judecatoare mi-a spus"s-a terminat...data-o afara" s-a adresat jandarmulul.Nu am insultat-o,nu-am vociferat ci frumos si calm am rugat-o sa ma lase sa-mi pledez cauza Nu -mi vine sa cred..Inca sunt socata.Nu de faptul ca nu mi s-a facut dreptate,nici ca nu m-a lasat sa vorbesc ci pentru doua cuvinte"da-o afara"Nu-mi revin..Nu pot sa uit Nu pot sa cred .
.....................................................................................!
Prima oara imi vine sa zic: Doamne, cum se mai poate intampla asa ceva in Romania!, dar scurt ma trezesc la realitate si imi aduc aminte ca daca pe vremea comunistilor ne mintea unu singur, acuma ne mint cu miile, ceea ce este rau!
V-as recomanda sa contactati Avocatul Poporului! [ link extern ] /
Nu prea ma pricep, dar asta e primul lucru la care m-am gandit.
Si cred eu ar trebui sa mai insistati la primarie, duceti dovezi acolo...


Ultima modificare: Joi, 27 Noiembrie 2008
rekul05, utilizator
Avocatul poporului intervine (cand intervine....) in relatia dintre cetatean si o institutie a statului (daca nu ma insel). N-as zice ca administratorul blocului e tocmai o instituie si cu atat mai putin a statului...

Alte discuții în legătură

Penalitati pentru neplata fondului de rulment romeo2312 romeo2312 Preseedintele Asociatiei de Proprietari sau Administratorul poate percepe penalitati acelor proprietari care nu vor sa plateasca FONDUL DE RULMENT? (vezi toată discuția)
Recuperarea restantelor martady martady Buna sera Va rog dacă puteți s-mi dați o mana de ajutor: In cazul in care sunt restantieri la plata intretinerii, care este actul normativ conform ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste o datorie prescrisa? husseincudop husseincudop Sunt administrator de bloc. Avem un proprietar caruia i se prescrie o parte din datoria la intretinere,Am citit pe forum ca pur si simplu se sterge datoria din ... (vezi toată discuția)