Exemplul este mai mult decat elocvent ca mai sunt si sentinte care se dau in favoarea tatilor. Ceea ce este foarte bine si contribuie la schimbarea convingerii mele ca nu este chiar asa. Totusi, am o singura intrebare :
DE CE ATI AJUNS LA CURTEA DE APEL (APROX 3-4 ANI) SI NU ATI OBTINUT ACEASTA DECIZIE DUPA NUMAI 6 LUNI LA JUDECATORIE ?
Da, am cerut de vineri pana duminica si o luna in vacanta de vara a copilului.
Pentru razvan38:
Multumesc pentru faptul ca mi-ati dat un exemplu. Asta este un lucru incurajator, cu toate ca din tot ce ati descris singurul luru care consider ca a contribuit la usurinta obtinerii copilului a fost ca mama a renuntat. Dar indiferent care au fost detaliile exemplul dvs este un exemplu pozitiv intr-un ocean de exemple negative.
As fi doar curios in ce localitate sa- intamplat asta? Banuiesc ca in Bucuresti si nu in provincie ?
Sunt in situatia in care am vazut ca in Romania instantele decid numai si numai ce spune sau ce este de acord mama, atunci cand este vorba de drepturile de vizitare ale tatalui sau atunci cand este vorba de incredintarea spre crestere si educare a minorilor.
As dori sa aflu totusi daca exista pe acest forum tati care au obtinut in instantele din Romania drepturi de vizitare sau incredintarea copilului spre crestere si educare IN CONDITIILE IN CARE MAMA S-A OPUS ?
In acelasi timp daca sunt avocati pe acest forum care au cunostinta de cazuri de acest gen ar fi benefic sa le expuna aici.