avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Activitate Gygyk74

Activitate Gygyk74

Am plătit creanța integral și am trimis dovada pe mail executorului. În cât timp are acesta obligația de a emite actele de incetare a sechestrului atât mie cât și angajatorului pentru a nu mi se mai opri bani din salariu? Mulțumesc mult pentru răspuns.

Liliana Gradinaru a scris:

Cereti suspendare provizorie in 15 zile, vorbiti cu un avocat. Incercati sa va imprumutati sa achitati, ca tare mult costa sechestrul...

Mie deși mi se oprise din salariu 1/3 executorul tot mi-a trimis sechestru pentru imobil și autoturism.

IMicro Bucuresti a scris:

Pe casă nu, ci pe cota parte. Sau va trebui să ceară partajul și atribuirea imobilului în proprietatea dvs. Nu vor face toate astea dacă aveți salariu, vor pune poprire pe 1/3 din salariul lunar.

Suma datorată se achită în 3 luni din salariu. Creditorul a fost de acord să ridice poprirea conturilor în schimb executorului a pus sechestru. Imobilul și automobilul depășește cu mult suma.
Am primit actele de executare silită. Angajatorul a trimis adresă executorului de acceptare și i-a trimis suma,contul și data când se vor opri banii.S-a oprit 1/3 in prima lună și după 3 zile de la intrarea banilor în contul executorului acesta a făcut adrese de sechestru pe imobil și pe automobil. Ce pot să fac?