avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit actele de executare silită. Angajatorul a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit actele de executare silită. Angajatorul a trimis adresă ...

Am primit actele de executare silită. Angajatorul a trimis adresă executorului de acceptare și i-a trimis suma,contul și data când se vor opri banii.S-a oprit 1/3 in prima lună și după 3 zile de la intrarea banilor în contul executorului acesta a făcut adrese de sechestru pe imobil și pe automobil. Ce pot să fac?
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă suma datorata este mare creditorul nu este obligat sa aștepte n ani pt acoperirea datoriei prin poprire ci poate executa silit și restul bunurilor mobile și chiar imobile.Contactati urgent av pt a analiza dacă sunt șanse pt a formula o contestație la executareetcetc.
Suma datorată se achită în 3 luni din salariu. Creditorul a fost de acord să ridice poprirea conturilor în schimb executorului a pus sechestru. Imobilul și automobilul depășește cu mult suma.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2024
Manuela Rășină, administrator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti suspendare provizorie in 15 zile, vorbiti cu un avocat. Incercati sa va imprumutati sa achitati, ca tare mult costa sechestrul...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți atunci varianta formulării contestatiei la executare.
Despre ce suma vorbim ?