avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Activitate ParalelCuDreptul

Activitate ParalelCuDreptul

Buna ziua. Rog informare Art 204 CPC - Modificare cerere - tardivitate

Instiintarea a fost primita pe 8 martie, pentru primul termen 9 Apr. Cererea de chemare in judecata suplimentara este datata 19 Martie, La primul termen din 9 Apr au acceptat cererea si au dispus plata unei taxe suplimentare, La al 2lea termen din iunie au respins cererea suplimentara din 19 Martie pe motiv "tardivitate".
"Art 204 (1) Reclamantul poate să-şi modifice cererea şi să propună noi dovezi, sub sancţiunea decăderii, numai până la primul termen la care acesta este legal citat." Intrebare: respingerea este justificata?
Daca inteleg bine romaneste au gresit, Cum pot sa obiectez in cazul asta si sa le cer sa revina asupra deciziei din Iunie. Multumesc.
Mama era decedata de 10 ani, matusa nu a avut copii, 2 nepoti de sora, eu fiind unul
Buna ziua. Pentru iesirea din indiviziune am descoperit la arhive existenta unui dosar succesoral din care eu am fost omis de catre ceilalti mostenitori desi defuncta matusa a fost sora mamei. Existenta mi-a fost stearsa prin declaratia falsa a unui martor si a tacerii celorlalti mostenitori. Prin urmare nu am fost citat, nu exist in dosarul succesoral. Dosarul fiind datat 1988 am inteles ca va cade sub incidenta Decretului 167/1958. In acest decret sint 2 articole, art 3 prescriptie si art 8 imbogatire fara temei. Care este aplicabil in aceasta situatie. Multumesc anticipat.