avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate miu1986

Activitate miu1986

Salut’ Dă-mi mai multe detalii ce anume ai completat în acel link! Eu nu mă am acces la denumirea profilului de Facebook

Mulțumesc
Bună!

Ai reușit cumva recuperarea contului?

Mulțumesc mult!

ionix2727 a scris:

Buna ziua, ma confrunt cu o problema, mai exact blocarea contului personal de facebook si a contului de facebook business datorita unei asocieri cu un cont de instagram care nu imi este cunoscut!
Ca si optiune mi se ofera varianta de a depune o contestare conectandu-ma la contul de instagram care nu este al meu sau sa ma adresez unei instante de judecata sau a centrului de rezolutie, insa si in cazul acestuia nu pot depune o solicitare pentru a debloca deoarece teoretic ar trebuii sa fiu logat tot pe acel cont!
Imi poate oferii cineva o indrumare care ar fi o cale pentru a recupera acest cont ?

Va multumesc si un an nou fericit!

Salut’

Cum ai descărcat arhiva ca să poți face rost de username-ul profilului de Facebook?

Mulțumesc mult!

ionix2727 a scris:

Am intrat si in legatura cu ei, pe meta business, am reusit sa ma conectez cu contul de ig, dar initial eu am reusit cu link-ul pus mai sus. Ulterior dupa multe tichete deschise au reusit si cei de la suport sa imi reseteze contul dar deja reusisem eu cu varianta din acel link.

Tot ce trebuie sa faci e sa descarci arhiva cu datele tale si acolo la nume sa pui link-ul ce il gasesti in arhiva cu profilul tau. Daca o sa pui numele nu va functiona!
P.s. link-ul de mai sus va functiona doar daca esti pe teriroriu unui stat din UE daca nu, va trebuii sa folosesti un vpn.
Bafta!

Salut!

Nu mai e valabil văd acest link.
Mă poți ajuta cu o altă soluție?

Mulțumesc mult!

ionutfm a scris:

Salut. Am reusit sa recuperez contul. Incearca cu acest formular: [ link extern ]

Incearca sa-l completezi de cateva ori pe zi... eu asa am facut. Timp de aproape o luna l-am completat de cate 3-4 ori, in ideea ca le voi umple mailurile.

Salut!

In formular iti cere un link al profilului de facebook, neavand acces la profil nu am ce sa trec, am tot primit de la META mail ca nu pot da gaseasca contul de facebook dupa datele completate in formular, ma gandesc ca fara acel username nu pot sa faca verificarile pentru reactivarea contului.

Daca ma poate ajuta cineva.

Multumesc mult!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salut!

Cum ai reausit sa descarci arhiva facebook-ului?
Neavand acces la cont nu pot sa adaug link-ul profilului in formular.

Buna ziua.

Am aplicat si eu pe acel formular din link dar primesc mereu un mesaj cum ca din datele date nu gasesc contul si ca nu ma pot ajuta. Precizez faptul ca la un moment dat in formular iti cere sa treci user ul paginii de faceboo, neavand acces la ea ce sa trec?
Daca cineva ma poate ajuta.

Multumesc mult!