Buna ziua, ma confrunt cu o problema, mai exact blocarea contului personal de facebook si a contului de facebook business datorita unei asocieri cu un cont de instagram care nu imi este cunoscut!
Ca si optiune mi se ofera varianta de a depune o contestare conectandu-ma la contul de instagram care nu este al meu sau sa ma adresez unei instante de judecata sau a centrului de rezolutie, insa si in cazul acestuia nu pot depune o solicitare pentru a debloca deoarece teoretic ar trebuii sa fiu logat tot pe acel cont!
Imi poate oferii cineva o indrumare care ar fi o cale pentru a recupera acest cont ?
Va multumesc si un an nou fericit!
Am intrat si in legatura cu ei, pe meta business, am reusit sa ma conectez cu contul de ig, dar initial eu am reusit cu link-ul pus mai sus. Ulterior dupa multe tichete deschise au reusit si cei de la suport sa imi reseteze contul dar deja reusisem eu cu varianta din acel link.
Tot ce trebuie sa faci e sa descarci arhiva cu datele tale si acolo la nume sa pui link-ul ce il gasesti in arhiva cu profilul tau. Daca o sa pui numele nu va functiona!
P.s. link-ul de mai sus va functiona doar daca esti pe teriroriu unui stat din UE daca nu, va trebuii sa folosesti un vpn.
Bafta!
Salut. Am reusit sa recuperez contul. Incearca cu acest formular: [ link extern ]
Incearca sa-l completezi de cateva ori pe zi... eu asa am facut. Timp de aproape o luna l-am completat de cate 3-4 ori, in ideea ca le voi umple mailurile.