avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 120 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook pentru ...

Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook personal si business pentru asociere cu un cont de instagram ce nu imi apartine ( al unui hacker)
Metodele de recuperare automate puse la dispozitie, nu functioneaza intrucat contul a fost blocat prin asociere la contul hackerului care a incalcat standardele comunitatii.

Aici gasiti masajul care este afisat la logarea in cont:

"
Contul tău a fost suspendat deoarece contul de Instagram wgpetercameron.s1t6f asociat nu respectă regulile noastre.

Pentru a contesta decizia, conectează-te la contul tău de Instagram asociat.

S-ar putea să ai dreptul de a contesta decizia în instanţele din ţara ta sau de a trimite decizia noastră unui organ autorizat de soluţionare a contestaţiilor.
"

Ma intereseaza care ar fi variantele legale prin care as putea lua masuri
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2024
ionix2727, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bencheacata , utilizator 15:16, 25 Aprilie 2024
Bunaa! Ai gasit o solutie pentru problema asta? Ma confrunt si eu cu ea in momentul de fata. Ai reusit sa iti recuperezi contul? Multumesc!
salut,

ai rezolvat?
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2024
Manuela Rășină, administrator
Buna, da am reusit sa recuperez totul la aproximativ o luna de la blocare, din pacate institutiile statului precum dnsc sunt inutile si te trimit catre politia romana!

[ link extern ]

Mai sus gasiti link-ul cu metoda prin care eu am reusit sa recuperez.

O alta varianta este din meta business manager daca mai ai acces la el poti sa deschizi un tichet dar trebuie sa fi insistent/a

Iar a 3a varianta e sa platesti meta verified pe alt cont si sa incerci cu suport-ul de acolo.

Cam astea sunt variantele pe care le cunosc eu!

Mai este o varianta dar acolo implica sistemul juridic si nu stiu cati avocati sunt interesati de asta.


Amalia Bodea a scris:

Bunaa! Ai gasit o solutie pentru problema asta? Ma confrunt si eu cu ea in momentul de fata. Ai reusit sa iti recuperezi contul? Multumesc!

Salut …
De vreo 3 zile am patit si eu aceeasi chestie ca si tine … Am incercat sa iau legatura cu cei de la facebook si imi trimit numai balarii .. ai intrat in legatura cu vreun consulrant sau ai asteptat pur si simplu pana ti-au raspuns ei?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2024
Manuela Rășină, administrator
Am intrat si in legatura cu ei, pe meta business, am reusit sa ma conectez cu contul de ig, dar initial eu am reusit cu link-ul pus mai sus. Ulterior dupa multe tichete deschise au reusit si cei de la suport sa imi reseteze contul dar deja reusisem eu cu varianta din acel link.

Tot ce trebuie sa faci e sa descarci arhiva cu datele tale si acolo la nume sa pui link-ul ce il gasesti in arhiva cu profilul tau. Daca o sa pui numele nu va functiona!
P.s. link-ul de mai sus va functiona doar daca esti pe teriroriu unui stat din UE daca nu, va trebuii sa folosesti un vpn.
Bafta!
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2024
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Cont personal si business de facebook blocat ionix2727 ionix2727 Buna ziua, ma confrunt cu o problema, mai exact blocarea contului personal de facebook si a contului de facebook business datorita unei asocieri cu un cont de ... (vezi toată discuția)
Buna seara pe data de 1 martie, la ora 3 a.m. ac mi-a fost oarecum ... ionutfm ionutfm Buna seara Pe data de 1 martie, la ora 3 a.m. ac mi-a fost oarecum spart/atacat contul de facebook (atacul de tip API asupra serverelor facebook). Mesajul ... (vezi toată discuția)
duminica seara mi s_a spart contul de instagram. mi ... Ancafiruta Ancafiruta Bună ziua duminica seara mi s_a spart contul de instagram. Mi s-a modificat numele de instagram și adresa de e-mail și parola eu nemaiputând sa întru în ... (vezi toată discuția)