avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Contul tu de Facebook a fost suspendat deoarece contul ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Contul tu de Facebook a fost suspendat deoarece contul tu de ...

Contul tu de Facebook a fost suspendat deoarece contul tu de Instagram trandieuhienag 3jqcq nu respect
regulile noastre.
Mai ai la dispozitie 180 zile pentru a trimite o contestatie.
Pentru a contesta decizia, conecteaz-te la contul tău de Instagram asociat.
S-ar putea sa ai dreptul de a contesta decizia in instantele din tara ta sau de a trimite decizia noastr unui organism autorizat de solutionare a litigillor.

Am primit ieri acest mesaj. Din cate am citit pe aceasta pagina,exista un link cu un formular pe care il pot trimite in speranta ca va fi recuperat contul. Problema e ca nu pot descarca arhiva de date pentru a putea completa cu linkul profilului,deoarece nu mai am acces la profil. Ce pot face in aceasta situatie?
Va rog ajutati-ma. Am nevoie de acel cont,il am de 12 ani,plin cu o gramada de amintiri.
Cel mai recent răspuns: Laviniu90 , utilizator 19:29, 30 Octombrie 2024
nu puteti actiona altfel decat conform regulilor FB.
incepeti o conversatie, explicati, eventual solicitati un backup. Va trebui sa-i convingeti ca e contul dvs real si ca sunteti o persoana reala. Care sunt regulile pe care le-ati incalcat? Trebuie sa fi facut o boacana serioasa pentru asa pedeapsa
Nu am facut absolut nimic. Cineva mi-a spart contul iar dupa aceea a asociat o pagina de instagram care incalca legile comunitatii.
daca aveti cont platit, prima miscare ar fi sa le reclamati ca aveti un contract care trebuie respectat.
daca nu puteti dovedi ca vi s-a spart contul, nu prea aveti mare lucru de facut. totul depinde de timp si de resursele pe care le puteti aloca.
in general se sparg conturi care aduc venituri.
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2024
adriandimitriu, utilizator
Buna.
Acelasi lucru am patit si eu, a reusit cineva sa isi recupere contul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook pentru ... ionix2727 ionix2727 Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook personal si business pentru asociere cu un cont de instagram ce nu imi apartine ( al unui hacker) ... (vezi toată discuția)
Recuperare cont dezactivat de facebook Ana2016 Ana2016 Pe 4 sept.2019 am postat cateva poze cu haine de pe un site , altul decat cel care mi.a raportat profilul.Pe 24.10.2019 facebook mi-a dezactivat contul pentru ... (vezi toată discuția)
E ceva ilegal sau nu ? Mihai_d9 Mihai_d9 Bună ziua! Am o nelămurire legată de o posibilă situație juridică. Eu mi-am făcut în urmă cu mai mult de un an de zile un cont de facebook special ... (vezi toată discuția)