avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Contul tu de Facebook a fost suspendat deoarece contul ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Contul tu de Facebook a fost suspendat deoarece contul tu de ...

Contul tu de Facebook a fost suspendat deoarece contul tu de Instagram trandieuhienag 3jqcq nu respect
regulile noastre.
Mai ai la dispozitie 180 zile pentru a trimite o contestatie.
Pentru a contesta decizia, conecteaz-te la contul tău de Instagram asociat.
S-ar putea sa ai dreptul de a contesta decizia in instantele din tara ta sau de a trimite decizia noastr unui organism autorizat de solutionare a litigillor.

Am primit ieri acest mesaj. Din cate am citit pe aceasta pagina,exista un link cu un formular pe care il pot trimite in speranta ca va fi recuperat contul. Problema e ca nu pot descarca arhiva de date pentru a putea completa cu linkul profilului,deoarece nu mai am acces la profil. Ce pot face in aceasta situatie?
Va rog ajutati-ma. Am nevoie de acel cont,il am de 12 ani,plin cu o gramada de amintiri.

Alte discuții în legătură

Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook pentru ... ionix2727 ionix2727 Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook personal si business pentru asociere cu un cont de instagram ce nu imi apartine ( al unui hacker) ... (vezi toată discuția)
Buna seara pe data de 1 martie, la ora 3 a.m. ac mi-a fost oarecum ... ionutfm ionutfm Buna seara Pe data de 1 martie, la ora 3 a.m. ac mi-a fost oarecum spart/atacat contul de facebook (atacul de tip API asupra serverelor facebook). Mesajul ... (vezi toată discuția)
Ip-ul este gdpr daca e asociat cu un nume de profilul de netflix? Alex1010 Alex1010 Fostul sot imi acceseaza ilegal contul de Google, Facebook si Instagram. Am obtinut confirmarea odata ce am vazut ca e acelasi IP cu cel folosit de profilul ... (vezi toată discuția)