Contul tu de Facebook a fost suspendat deoarece contul tu de Instagram trandieuhienag 3jqcq nu respect
regulile noastre.
Mai ai la dispozitie 180 zile pentru a trimite o contestatie.
Pentru a contesta decizia, conecteaz-te la contul tău de Instagram asociat.
S-ar putea sa ai dreptul de a contesta decizia in instantele din tara ta sau de a trimite decizia noastr unui organism autorizat de solutionare a litigillor.
Am primit ieri acest mesaj. Din cate am citit pe aceasta pagina,exista un link cu un formular pe care il pot trimite in speranta ca va fi recuperat contul. Problema e ca nu pot descarca arhiva de date pentru a putea completa cu linkul profilului,deoarece nu mai am acces la profil. Ce pot face in aceasta situatie?
Va rog ajutati-ma. Am nevoie de acel cont,il am de 12 ani,plin cu o gramada de amintiri.
nu puteti actiona altfel decat conform regulilor FB.
incepeti o conversatie, explicati, eventual solicitati un backup. Va trebui sa-i convingeti ca e contul dvs real si ca sunteti o persoana reala. Care sunt regulile pe care le-ati incalcat? Trebuie sa fi facut o boacana serioasa pentru asa pedeapsa
daca aveti cont platit, prima miscare ar fi sa le reclamati ca aveti un contract care trebuie respectat.
daca nu puteti dovedi ca vi s-a spart contul, nu prea aveti mare lucru de facut. totul depinde de timp si de resursele pe care le puteti aloca.
in general se sparg conturi care aduc venituri.