avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate Ana Maria Lacatus

Activitate Ana Maria Lacatus

Casa nu a fost pe numele mătușii Decedata din 2004 părinți mei au adus îmbunătățiri casei a avut grija de mătușa a înmormântato a plătit toate dările iar sora tatălui nu a contribuit cu nimic iar acum a găsit o factura de curent și a schimbat contractul pe numele ei și spune că ea are dreptul .Exista doar o foaie de mana de la cine a fost cumpărată casa de către străbunica

Liliana Gradinaru a scris:

Depinde dupa cine e succesiunea, care e interesul dv. sa nu fi fost schimbat contractul etc.

Buna ziua ce pot face daca mătușa a schimbat contractul de electrica pe numele ei fără succesiune făcută Va rog sa mă sfătuiți
Buna ziua am o întrebare mama mea locuiește în casă mătușii care a decedat .Mătușa nu a avut-o pe nume și nu mai exista nici acel contract de vânzare cum se făcea pe timpuri .Ea nu a avut copii și tata sa ocupat de ea cu mama .între timp tata a primit-o pe sora lui sa stea cu ei spunând că stă un an apoi pleacă .Acum e spune că e casa ei a reușit să schimbe contractul de electrica pe numele ei dar mama când a vrut cei de la electrica a spus că nu se poate neavând casa pe nume .Mătușa nu a contribuit cu absolut nimic acolo dar mizerie să facă .Precizez că actele sunt in curs de uzocapiune.Ce mă sfătuiți să fac ?