avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am o întrebare mama mea locuiește în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am o întrebare mama mea locuiește în casă mătușii ...

Buna ziua am o întrebare mama mea locuiește în casă mătușii care a decedat .Mătușa nu a avut-o pe nume și nu mai exista nici acel contract de vânzare cum se făcea pe timpuri .Ea nu a avut copii și tata sa ocupat de ea cu mama .între timp tata a primit-o pe sora lui sa stea cu ei spunând că stă un an apoi pleacă .Acum e spune că e casa ei a reușit să schimbe contractul de electrica pe numele ei dar mama când a vrut cei de la electrica a spus că nu se poate neavând casa pe nume .Mătușa nu a contribuit cu absolut nimic acolo dar mizerie să facă .Precizez că actele sunt in curs de uzocapiune.Ce mă sfătuiți să fac ?

Alte discuții în legătură

Buna seara, vin cu urmatoarea problema: este vorba despre matusa ... AnaMariaHasa AnaMariaHasa Buna seara, Vin cu urmatoarea problema: Este vorba despre matusa mea:Casa in care sta este pe numele socrului ei si al surorii lui.De curand,sotul matusii ... (vezi toată discuția)
Mostenirea silviu35 silviu35 TATA si mama snt trecuti pe apartament,tata decedat din 1999 dupa moartea lui nu sa facut dezbatere de mostenire,mama din 1996 e plecata din apartament a fost ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara iesire din indiviziune gillis gillis dupa decesul tatalui meu am facut succesiunea intre mine, mama si sora. Dupa 2 ani mama a decis sa-mi vanda partea ei de mostenire (cladiri plus teren). ... (vezi toată discuția)