avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Activitate DutaCosti

Activitate DutaCosti

Si executorul a livrat banii la creanta ! :) Ca am sunat pe executor
Stimate domnule Duta,



Va informam ca noul dumneavoastra mesaj a fost inregistrat la Banca Comerciala Romana S.A. sub referinta RCR00787950 din data de 26.08.2024.

Referitor la aspectele semnalate, va aducem la cunostinta faptul ca ne mentinem opinia transmisa ca raspuns la sesizarea nr. RCR00781879 din data de 02.08.2024.

Totodata mentionam ca, atat decizia de restituire, cat si decizia de stabilire a termenului la care se va efectua returnarea apartin executorului judecatoresc.

De asemenea, pentru o recuperare mai rapida a sumelor deja decontate, va recomandam sa va adresati executorului.

Va multumim pentru intelegere.

DutaCosti a scris:

Ce i de la BCR a virat banii la executor , executorul a virat banii la Creanta ,si acum BCR spune a ca facut o greseala si doreste banii inapoi de la executor ,doar ca executorul a virat banii ,ce este de facut in situatia asta ?

Ce i de la BCR a virat banii la executor , executorul a virat banii la Creanta ,si acum BCR spune a ca facut o greseala si doreste banii inapoi de la executor ,doar ca executorul a virat banii ,ce este de facut in situatia asta ?
Clientul e Google Adsense ,am plecat ca aveau anumite avantaje ,dar o sa revin la ING
Inainte imi venea banii de la google adsense la ing si nu oprea toti banii si am vrut sa schimb la BCR si la BCR a oprit toata suma ? Ce i de la ING nu a respectat legea? Sau sa gandit la client si a gasit o portita in lege.
Dar e singurul meu venit ... Nu a fost trimis De Ion Marcu ,exemplu ,a fost trimis de o institutie ..Natura Veniturilor: Veniturile primite de la Google AdSense sunt considerate venituri din activități independente și nu sunt asimilate salariilor. Conform Codului de Procedură Civilă, aceste venituri ar putea avea un regim diferit în ceea ce privește urmărirea. În conformitate cu legea, veniturile din activități independente pot fi supuse unor limite specifice care par a nu fi respectate în acest caz.

Limitele Popririi: Conform legislației în vigoare, există limite legale pentru sumele care pot fi poprite din veniturile independente. Vă rog să verificați dacă sumele reținute respectă aceste limite.

Procedura de Executare: Vă rog să confirmați dacă procedurile legale de comunicare a popririi și de informare a debitorului au fost respectate în totalitate. Pot exista neconformități în aplicarea popririi care ar putea afecta legalitatea acesteia.
Daca am 2 propri si am primit o suma de banii de la Google adsene ,poate opri toata suma?