avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate Trosco

Activitate Trosco

Buna seara! Eu sunt minor. Pot sa imi dau in judecată liceul pe motiv ca imi încalcă dreptul la transfer?
Probabil ca deja vă întrebați "ce e cu nebunu asta, n are ce face si vrea sa si de a in judecata liceul pentru ce?"
Anul asta am intrat clasa a 9 a si am fost victima a bullyingului, problema discutată cu doamna diriginta si doamna consilier. La un moment dat am avut si ganduri sinucigase din cauza ca nu mai puteam gestiona situația, doamna diriginta si consiliera stiind de acest lucru. (mentionez de acest fapt pt ca o sa se lege cu povestea mai incolo).
Eu m am zbatut un an intreg ca sa iau note bune si sa ma transfer, sa scap de acolo si acum frica mea cea mai mare e sa nu imi accepte transferul. Dintr-un oarecare motiv diriginta nu prea vrea sa ma transfer pentru ca ii sunt drag sau poate ca sunt cel mai bun din clasa.
Cum ziceam. Pot sa imi dau in judecată liceul pe motiv ca imi încalcă drepturile sau ceva de genul...? Din ce mai stiu si eu din seriale/filme cu avocați... fapt ca diriginta si doamna consilier stiu de situația mea si ca se ajunsese la gânduri sinucigașe pot fii puse la "bara" sub jurământ sa declare asta in favoarea mea.

Iertare daca nu are sens ce zic, nu pot dormii, de cateva zile doar la asta ma gandesc... ma gandesc doar la cum o sa fiu iar victima bullyingului si va spun ca nu e plăcut.