avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Transfer elev clasa a 10-a
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Transfer elev clasa a 10-a

Buna ziua. In aceasta vara vreau sa îmi transfer copilul care a terminat clasa a 9-a la alt liceu în alt oraș. Vrea să meargă tot pe același profil,deci nu îl va schimba , și are media mult mai mare decât cea a ultimului din clasa. Dacă îi fac viza de flotant pentru schimbarea de domiciliu, exista vreo șansă să NU fie primit în acea clasa? Locuri mă gândesc că sunt că în acel liceu sunt și cu 33 de elevi,iar acum sunt 29. Ce pot face să îmi fie 100% sigur acel transfer ? Pentru că nu am cum sa îl mai las la liceul vechi deoarece ii schimb domiciliul. Ar trebui sa vorbesc cu directorul sau nu e nevoie? Se pot depune cereri de transfer la 2 licee ? Pentru siguranța

Alte discuții în legătură

Lnvatamant liceal cameliarap cameliarap absolvent de clasa aVIII-a,a optat pentru repartizarea pe calculator la profilul matematica-informatica la doua licee.A fost admis la primul liceu dar ... (vezi toată discuția)
Transfer intersemestrial dumitrescu30 dumitrescu30 Buna ziua . Vreau sa ma transfer in vacanta intersemestrială la alt liceu, dar cu păstrarea profilului . Art. 155 din Ordinul 5079/2016 prevede că ... (vezi toată discuția)
Transfer la un alt profil la liceu alex-ceci alex-ceci Buna seara! Am rugamintea sa imi raspundeti, daca se poate, la urmatoarea intrebare: cand se poate face transferul de la profilul matematica informatica la ... (vezi toată discuția)