avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer la un alt profil la liceu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer la un alt profil la liceu

Buna seara! Am rugamintea sa imi raspundeti, daca se poate, la urmatoarea intrebare: cand se poate face transferul de la profilul matematica informatica la stiinte sociale, in cadrul aceluiasi liceu. Mentionez ca fiul meu este elev in clasa a IX a si vrea sa schimbe profilul la care l -am inscris in vara. In speranta ca ma puteti ajuta va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alex-ceci , utilizator 22:23, 21 Noiembrie 2017
Nu stiu daca e valabil pt toate liceele din toate orasele: transferul se poate face doar daca sunt locuri disponibile la profilul dorit si doar pe baza de examen, la finalul clasei a IX-a.
Este vorba de un liceu din Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
Mutarea unui elev de clasa a ix a la liceul de arte flori19742003 flori19742003 Buna ziua, Copilul meu este clasa a IX a la un liceu cu profil tehnic. Datorita unor conjuncturi nefavorabile datorate doamnei de matematica, nu a intrat in ... (vezi toată discuția)
Lnvatamant liceal cameliarap cameliarap absolvent de clasa aVIII-a,a optat pentru repartizarea pe calculator la profilul matematica-informatica la doua licee.A fost admis la primul liceu dar ... (vezi toată discuția)