avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate Andreeadominicraisa

Activitate Andreeadominicraisa

Din pacate certificat fiscal nu cred ca pot scoade,deoarece ei nu au vrut sa platim impozitul si sa luam pe rol . Ma tin de capul lor sa mergem sa platim si nu vor ca nu au bani , iar daca platesc eu nu imi pot recupera banii de la ei. Am scos doar o foaie cu ce avem de plata sa pot sa iau pe rol partea mea , dar mi sa spus ca nu pot lua pe rol singura fara ceilalti mostenitori
Se poate si de la primarie sa scot acte?
Din pacate a iesit la pensie si nu mai pot lua legatura cu dansa. Momentan am depus cerere la Camera notarilor publici pentru a lua copii de pe actele care au fost depuse atunci, dar exista posibilitatea sa nu mai fie nici acolo , deoarece au trecut mai mult de 10 ani de atunci.
Buna ziua! In 2006 bunicul a decedat,iar in 2007 am facut succesiunea dupa dansul , la vremea aceea eu eram minora si nu stiu ce acte a dus bunica pentru succesiune. Mentionez ca tatal meu a decedat inaintea bunicului si il locul lui am intrat eu la taxa de succesiune. Anul acesta a decedat si bunica si am vrut sa facem taxa de succesiune si dupa ia, dar la notar ni sa spus ca nu se poate face succesiunea, deoarece nu are acte la casa , doar chitanta de mana. Intrebarea mea este , cum in 2007 sa putut face taxa de succesiune , iar acum nu o putem face? Avem si certificate de mostenitor de pe urma bunicului