Bună ziua!
Prietena mea dorește să se cunune civil,ea este din alt oraș,iar iubitul ei la o distanță foarte mare de 500 km. Ea nu dorește să se cunune la primăria unde are reședința,dar nici la el din motive personale. Ce este de făcut în această situație? Scriu pentru ea deoarece ea nu are cont pe acest site. Mulțumesc!
Am uitat sa menționez că actele pe soțul meu vor fi făcute peste câteva luni pe cale legală,acolo se va dovedi că el a construit la acea casă. Ma refeream dacă după toate aceste lucruri când vor fi făcute actele dacă cineva mai poate beneficia. Socrii sunt de acord să dea semnătura pe soțul meu că lui ii va rămâne acolo.
Bună seara! Am o nelămurire,și poate ma ajută cineva cu un răspuns să înțeleg. Soțul meu a primit un loc de casă în aceeași curte unde este de altfel și casa părintească, casele având același număr. Ei sunt 4 frați,însă la înțelegerea părinților lui și al fraților s-a ajuns de comun acord să îi rămână soțului meu și sa poată să își ridice casă. Dar problema este că actele sunt pe părinții lui,și ei nu vor sa treacă pe el,abia după ce ei nu vor mai fi el sa fie singurul moștenitor deoarece le este frică să nu cumva sa fie scoși de acolo din casă. În această condiție ce se poate face să fim siguri că nimeni nu va putea cere nimic de acolo? Ma refer doar la locul primit de sotul meu în care și a făcut casă,nu cea părintească. Succesiunea se face după moarte,dar ce acte sunt necesare să nu aibă nimeni parte la aceea casă ridicată de sotul meu? Ma scuzați dacă am scris prea mult, dar am scris să se înțeleagă despre ce este vorba.