avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Activitate tutzurel

Activitate tutzurel

Va multumes foarte mult pt toate raspusurile date. Mai am o nelamurire.
Am scris mai inainte ca am un contract pe o perioada determinata pana in 15 ianuarie si o sa nasc undeva in 15 iunie.
Mi s-a comunicat de la locul de munca ca o sa-mi prelungeasca contractul de munca pana in 15 aprilie, cand o sa pot sa intru in concediu de maternitate (cu 63 zile inainte de data nasterii).
O sa pot beneficia din 16 aprilie de indemnizatie si concediu de maternitate atat timp cat nu mai am calitatea de angajat?
Daca da, cine o sa-mi plateasca concediu de maternitate (aprox doua luni)?
Mai pot sa beneficiez de ICC daca mi-a incetat contractul de munca cu doua luni inainte de nastere dar in urmatoarele doua luni dupa incetarea contractului de munca am fost in condeciu matern?
Va multumesc pt un raspuns.
La "venituri salariale" se iau in calcul si veniturile din orele suplimentare, prime si alte bonusuir din cele 12 luni lucrate inainte de nasterea copilului?
ICC va fi 85% din BRUT sau NET?
Va multumesc pt un raspuns
Multumesc pt raspuns.
Urmeaza sa nasc in luna iunie dar am contract de munca pe perioada determinta pana in 15 ianuarie 2009, deci in luna iunie nu voi avea ultimele 12 luni cu venituri.
Ce pot sa fac in aceasta situatie? Sigur nu ma va angaja altcineva din 15 ianuarie daca sunt insarcinata.in 4 luni.:(