avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Activitate Diana.dinu

Activitate Diana.dinu

Bună ziua!
Anul trecut am înființat un SRL care a funcționat 4 luni după care am decis sa opresc activitatea fără a desființa firma. Timp de 7 luni de zile eu nu i-am trimis contabilului pe care l-am avut nici un document( extras bancar, facturi etc) doar ca el susține ca în tot acest timp s-a ocupat de firma, ținând contabilitatea. Acum întrebarea mea este dacă el îmi poate cere plata serviciilor lui chiar dacă nu am mai ținut legătură în niciun fel. Contractul nu a fost reziliat iar la anaf am primit o înștiințare cum ca situațiile financiare nu au fost depuse pentru anul 2023 și nici declarația cod 100 pentru luna martie. Mulțumesc!
Contractul nu a fost reziliat. De la anaf am primit o înștiințare cum ca situațiile financiare nu au fost depuse pentru anul 2023 și nici declarația cod 100 pentru luna martie.

ContabilGB a scris:

Contractul de prestari servicii pe care l-ati incheiat mai are valabilitate, a fost reziliat printr-un act aditional,etc.?

Ati primit notificari de la ANAF privind nedepunerea declaratiilor?

Desi nu i-ati prezentat documente este posibil sa va fi depus declaratiile pe zero ca sa nu fiti amendat.

Bună ziua!
Anul trecut am înființat un SRL care a funcționat 4 luni după care am decis sa opresc activitatea fără a desființa firma. Timp de 7 luni de zile eu nu i-am trimis contabilului pe care l-am avut nici un document( extras bancar, facturi etc) doar ca el susține ca în tot acest timp s-a ocupat de firma, ținând contabilitatea. Acum întrebarea mea este dacă el îmi poate cere plata serviciilor lui chiar dacă nu am mai ținut legătură în niciun fel. Mulțumesc!